Veletrh Dřevostavby a jeho bratři v Praze-Holešovicích

(Fotoohlédnutí)

Šestice specializovaných veletrhů z několika stavebních oborů naplnila v minulém týdnu čilým ruchem výstaviště v Praze - Holešovicích.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Stavby na bázi dřeva a především jejich kvalitní moderní energeticky úsporné varianty byly hlavním tématem veletrhu Dřevostavby, jehož 7. ročník provázely veletrhy Moderní vytápění Krby a kamna, Windoor expo, Floor Expo a Zahradní nábytek. K vidění tak byly expozice prezentující dodavatele dřevostaveb a projekčních kanceláří, které se zaměřují na úsporné a ekologické stavění. Společnost Retail House pana Martina Choura např.představila nízkoenergetické rodinné domy na klíč od 1.000.000,- , s dobou výstavby dle velikosti RD od 4 měsíců. Prezentovali se zde také výrobci stavebních materiálů a produktů pro dřevěné stavění i výrobků, které jsou vhodné pro vybavení interiérů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Doprovázející veletrhy nabídly přehlídku nejnovějších způsobů ekonomického vytápění i otopných těles, otvorových výplní, to vše již tradičně doplnili dodavatelé zahradního nábytku. Řadu novinek a zajímavostí přinesl i veletrh Floor Expo, byly mezi nimi i nové dekory vinylových podlah s dvojitou vrstvou korku v lamele, která dodává pružnost a pocit teplé podlahy a je vhodná i pro podlahové vytápění od firmy Korek Jelínek.

V pestré nabídce nás zaujala například také expozice společnosti Laurens a její radiátory s novým povrchem, tvořeným černo-zlatým lesklým lakem. Tento dodavatel tradičních i netypických radiátorů připravuje na duben otevření nové vzorkové prodejny v Brně.

28.02.2012 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.

  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444