Tendence 2004 zahajuje

Veletrh TENDENCE je stejně tak místem pro obchodníky a odborníky jako pro všechny, kteří plánují nákup zařízení svých interiérů a chtějí mít možnost  vybrat si z rozmanité nabídky. Tu vám organizátoři letošního ročníku tohoto veletrhu interiérů mohou zaručit díky účasti více než 500 vystavovatelů. Kutily jistě přilákají expozice souběžně probíhajícího veletrhu nářadí a materiálů  pro truhláře Fortel, který představí produkty určené jak profesionálům, tak domácím dílnám. Veletrh plný nábytku, bytového textilu, dekorací, svítidel, skla, porcelánu, keramiky a dalších doplňků TENDENCE 2004 můžete v PVA Letňany navštívit ve dnech 7. – 10.9.

Procházku jednotlivými expozicemi zpestří návštěvníkům řada doprovodných akcí, včetně diváckých soutěží, jejichž vítězové mohou vylepšit své bydlení některou ze zajímavých cen. Divácká soutěž o nábytek je připravena např. u rozsáhlé expozice Garant Möbel Czech. Když u stánku společnosti Crystalis, výrobce a distributora stolní vody, vyplníte soutěžní anketu, dostanete se do slosování o vodní ochlazovač Aquatic Easy na horkou a pokojovou vodu.
Pro všechny návštěvníky  na každý den připravili  pořadatelé SMS soutěž o vybavení interiéru v hodnotách do 10 tisíc Kč. Celková hodnota výher, které zde můžete získat se pohybuje kolem 400 tisíc.
Letošní Tendence by se mohla mj. jmenovat i Veletrh sezení. V jeho rámci se uskuteční soutěž o titul nejlepší ERGO ŽIDLE roku 2004, které se účastní 10 špičkových ergožidlí. Do soutěže jsou přihlášeny exponáty firem Ason interiér zastupující značku HAIDR BIOSWING, HUMANSCALE, Ing. Karel Váňa zastupující značku TOPSTAR, Intersedie zastupující značku ARES LINE, KINARPS, MULTISED, PROWORK, SITAG. Porota je složena z předních českých odborníků. Sedací nábytek má navíc na letošní Tendenci nejsilnější zastoupení – srovnávat můžete výrobky čalouněné, plastové kožené od významných českých i italských výrobců. K lahůdkovým expozicím kvalitního designu patří bezesporu prezentace firem MMR a Hotový interiér, netradiční nábytek atypických tvarů představuje firma EkoTrade.
Pokud někoho unaví veletržní ruch, lze z něj uniknout do expozice „muzea bydlení“. V loňském roce jste mohli vidět ukázky dvou interiérů z konce 19. století. Pro letošní rok připravili organizátoři ukázku bydlení v Beskydech před 150 lety, která je příjemným ohlédnutím do tichých časů, kdy domácnosti žily bez elektřiny, ústředního topení, telefonů a dalších mocných nástrojů moderního světa.
07.10.2004 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444