Technologie sladěné s interiérem

Projekt TECHNOLOGIE&DESIGN, který je součástí doprovodného programu veletrhu MOBITEX 2007, letos obsadil celé křídlo pavilonu A1. V devíti instalacích představuje různá řešení interiérů, ve kterých se podařilo skloubit špičkovou techniku s kvalitním a osobitým designem.

Jak na vernisáži uvedl vedoucí manažer veletrhu MOBITEX Miloň Mlčák, cílem projektu je vzdělat návštěvníky a informovat je, na co si při zavádění moderních audiovizuálních technologií do interiéru dát pozor. Je to inspirace ke kompletním řešením zvuku, obrazu i řízení, která spojují funkčnost s komfortem.
Ve srovnání s premiérou projektu na veletrhu MOBITEX 2006 se nabídka rozšířila a stala se designově i technologicky variabilnější. Rozsáhlá expozice ukazuje různá řešení spojující technologické i estetické hodnoty. Ať navštívíte obývací pokoj v asijském stylu, luxusní koupelnu s poslechem hudby přes systém multiroom nebo zahradu nenápadně ozvučenou venkovními reproduktory, všude se setkáte s technikou dokonale sladěnou s elegantním moderním nábytkem i doplňky.

Perličkou je domácí kino v hodnotě 2,5 milionu korun, které si kvalitou nezadá s leckterým kinem veřejným, nebo profesionální stereo souprava za 1,5 milionu, která milovníkům hudby umožní naplno si vychutnat zvuk. Určitě nepřehlédnete pokoj zábavy, kde hry neprobíhají jen na obrazovce počítače, ale opravdu se při nich zapotíte. Hrajete třeba tenis a vaše pohyby jsou prostřednictvím bezdrátového ovladače přenášeny přímo do hry – to a mnoho dalšího umožňuje revoluční herní konzola Wii, která dnes patří mezi nejžádanější elektronické hračky na světě. V jiném pokoji si prohlédnete digitální multimediální centrum, jehož základem je počítač X-Play. Ten umožňuje nejen přehrávat filmy a hudbu, ale také hrát hry nebo surfovat po internetu. Více informací i odborné konzultace poskytnou přímo v pavilonu A1 pracovníci Studia Jasyko, které je garantem projektu TECHNOLOGIE&DESIGN.


 

16.03.2007 | Tisková zpráva - BVV
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444