Soutěž: Podzim na talíři 2016

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Podzim je doba jako stvořená pro vaření jídel ze sezonních a lokálních surovin. Na rozdíl od lehkých salátů, kterých jsme si užívali po celé léto, se můžeme vrátit k vydatným polévkám, které zahřejí, hutným omáčkám, pečené zelenině nebo zvěřině. Jsme zvědaví, jak vypadá váš podzim na talíři.

bydlinek Soutěž: Podzim na talíři
Fotografie na dané téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Soutěž trvá od 26. října do 23. listopadu 2016 do 12:00.

Pro fotografie můžete hlasovat na této stránce.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 receptů s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere absolutního vítěze. Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění další 2 soutěžící redakčními cenami.

Soutěž byla ukončena. Prohlédněte si VÝHERCE

 

 

Se šípkovou, nebo se zelím?

Zavařujete marmelády? Nakládáte zelí? Pečete zeleninu? Sbíráte byliny a sušíte houby? Umíte nejlepší bramboračku? Vaší cibulačce se nic nevyrovná? Sbíráte jablka na mošt? Znáte skvělý recept na dýňový koláč? Pochlubte se originálním receptem.

Pošlete nám jakýkoliv recept na polévky, pečeně, omáčky, paštiky, dezerty, džemy, zavařeniny a další jídla, která jíte nebo připravujete v podzimním období, připojte fotografii a zúčastněte se soutěže. 
 
Tipy: Soutěžit můžete například s těmito recepty:
  • jídla z dýně, hub, brambor, červené řepy, kapusty...
  • jídla se švestkami, jablky, hruškami, kdoulemi, šípky, ořechy...
  • recepty na džemy, zavařeniny, čalamády, leča, nakládané zelí, hutné polévky
  • recepty na zvěřinu
  • a mnoho dalších

Hlavní cena: Udírna na 30 kg masa s kompletní výbavou

15 fotografií s nejvyšším počtem hlasů postupuje do finále, ve kterém redakce vybere absolutního vítěze a ten získá hlavní cenu: Udírnu na 30 kg masa s kompletní výbavou od českého výrobce.

Vůně uzeného masa, ryb nebo sýrů je nezaměnitelná. Už to cítíte?

Celý komplet udírny obsahuje vedlejší topeniště s roštem a víkem, propojovací rouru o průměru 150 mm délky 1 m, tělo udírny, speciální podstavec pro odvod tuku, teploměr, 4 kovové a 4 dřevěné tyčky na zavěšení háčků, 5 nerezových háčků na uzení, odkapávací plechový kyblík a další bonusy.
 

Redakční ceny

Bez ohledu na obdržené hlasy budou další 2 vybraní soutěžící odměněni těmito redakčními cenami. 
 

Univerzální gril od společnosti Orava

Rozkládací gril na pečení, grilování a přípravu dalších specialit využijete doma i na cestách. Na grilu si můžete připravovat steaky, ryby, omelety, pizzu a mnoho dalších jídel.

Cenu do soutěže PODZIM NA TALÍŘI věnovala společnost Orava.

 

Designová kuchařka La Buchta – Cesta z jednoho těsta.

Autoři: Petra Frýdlová, Venny Hladik a Johana Pošová

Bez ohledu na obdržené hlasy bude jeden soutěžící oceněn cenou redakce - kuchařkou La Buchta, za jejím konceptem stojí trio autorů společně s Jitkou Rákosníkovou, překladatelkou a spisovatelkou kulinárních knih.

Hlavní náplní knihy je jedno jediné, jednoduché těsto. Ovšem jeho možnosti se díky různým obměnám, náplním a krémům násobí geometrickou řadou a všem nezkušeným milovníkům pečení dávají nekonečný prostor k realizaci.

Kniha obsahuje více než 80 receptů na dorty, bábovky, koláče nebo buchty. A jako bonus přidávají autoři několik slaných variací. 

Knihu můžete vyhrát v soutěži Podzim na talíři, nebo si ji rovnou zakoupit se slevou na www.smartpress.cz
 

bydlinek Soutěž: Podzim na talíři
Fotografie na dané téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Soutěž trvá od 26. října do 23. listopadu 2016 do 12:00.

Pro fotografie můžete hlasovat na této stránce

Upozorňujeme, že budeme důsledně prověřovat pravost hlasů, respektujte proto pravidla férové soutěže.

Soutěž byla ukončena. Zde si můžete prohlédnout VÝHERCE.

26.10.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444