Soutěž: Moje léto 2020

Vodní radovánky, návštěvy hradů a zámků, sbírání hub v lese, grilovací párty... Ať už se v létě vydáte kamkoliv, nezapomínejte s sebou vzít fotoaparát! Nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit. 

Těšíme se na Vaše letní fotografické úlovky. Pokud budete mít v soutěži štěstí, můžete se těšit na velmi pěkné ceny.

Soutěž byla ukončena. 

bydlinekJak se zapojit do velké letní soutěže MOJE LÉTO 2020?
Vaši fotografii, která splňuje téma "MOJE LÉTO 2020" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce MOJE LÉTO 2020, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 21. 9. 2020 do 12:00. Soutěž byla ukončena

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších devět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

Hlavní cena: Kancelářská židle aneb Jak vybavit domácí kancelář tak, aby byla zároveň praktická i estetická?

Kvalitu a design bez kompromisů najdete na Mydesk.cz. Český nábytek zde pořídíte s pětiletou zárukou. Zn. důkaz místo slibů.

Vybavení homeoffice není jenom otázkou vkusu. Důležité jsou úložné prostory a... židle. Mydesk vyvrací mýtus, že „zdravá židle“ nemůže být zároveň estetická. Z designu modelu ZERO-G-W si doslova sednete na zadek. A navíc ergonomicky. Aktuálně můžete tento zdraví prospěšný a designový skvost vyhrát v naší letní soutěži MOJE LÉTO 2020.

 

Redakční cena: Set přikrývky a polštáře od firmy i-matrace.cz 

Tato výhra svému majiteli přinese nadýchané pohodlí a naprostou čistotu. Patří mezi nejoblíbenější
soupravy, a proto se také dostala do naší soutěže. Má antibakteriální vlastnosti, krásné prošití a je
vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů. Přikrývka i polštář byly vyrobeny v moravské dílně a
přináší nám ji rovněž moravská společnost www.i-matrace.cz. Obchod, který se již 25 let specializuje na kvalitní spánek.

Redakční cena: Poukaz na nákup ve Speciálním zahradnictví v hodnotě 2000 Kč

Speciální zahradnictví – jsme specialisté na pěstování pod umělým osvětlením a hydroponické systémy. Náš internetový obchod k dnešku nabízí téměř 3000 produktů, najdete u nás bohatý výběr hnojiv pro všechny druhy rostlin a vše co potřebujete pro úspěšné pěstování, včetně umělého osvětlení dle nejnovějších trendů a veškerého příslušenství, které je nezbytné pro úspěšné pěstování nejen pod lampou, ale i na zahrádce.

Kromě e-shopu máme i kamennou prodejnu v Berouně s vlastním parkovištěm, kde je veškerá diskrétnost zaručena. Kromě toho vydáváme i internetový magazín, kde naleznete spoustu zajímavých zahradnických tipů a návodů a vlastní youtube kanál s produktovými videi.


Redakční cena: Horkovzdušná kulma BaByliss Paris AS83PE

Ze všech fotek dále redakce vybere vítěznou fotku, jejíž autor se může těšit na horkovzdušnou kulmu od značky BaByliss Paris v úchvatném fialovém odstínu Velvet Orchid.

Výkonný horkovzdušný kartáč s příkonem 800 W nabízí možnost pohodlné a rychlé úpravy účesu během pár minut. S výměnnými kartáči umožní zvýšení objemu a tvarování účesu. Do výbavy patří kartáč o průměru 38 mm s keramicko-turmalínovým povrchem a kartáč s měkkými štětinami. Vybrat si můžete podle potřeby ze dvou rychlostních a teplotních stupňů a pro finální úpravu účesu zvolit fixaci studeným vzduchem.


Redakční cena: 3x Bezdrátová sluchátka Trust Nika

Tři další výherci se mohou těšit na bluetooth sluchátka Trust Nika, se kterými poznáte naprostou svobodu poslechu s výdrží až 18 hodin díky dobíjecímu cestovnímu pouzdru. Sluchátka nabízí precizní zpracování a vynikající ergonomii pro pohodlné nošení po celý den. O kvalitní výstup se starají 10mm měniče, které posluchači poskytnou realistický zvuk s hlubokými basy. Nechybí ani intuitivní dotykové ovládání a vestavěný mikrofon pro handsfree hovory.

 
 

Redakční cena: JAK SE FOTOGRAFUJE JÍDLO – Nafoťte si vlastní kuchařku, Alena Hrbková

Další výherce získá první knihu o tom, jak si nafotit jídlo. Určeno pro ženy i muže, od studentů po babičky!

Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně. Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití (rodinné kuchařky, blogy) nebo i na cestě k profesionálním kvalitám. Najdete zde vše potřebné, od technického vybavení a všech praktických kroků až po vytváření atmosféry. Dokonale návodný manuál a umělecký zážitek v jednom!

Redakční cena: Román: Protože láska, Zuzana Miškufová

Na čtivý román, v němž se z perspektiv jednotlivých postav postupně skládá a graduje nelehký rodinný příběh, se může těšit další výherce, kterého vybere sama redakce portálu BYDLENI.CZ.
 
Čtyři ženy, čtyři sestry. Každá z nich je jiná, ale všechny touží po lásce a šťastné rodině. Tento emotivní román o rodinných vztazích, minulosti, která může ovlivnit i naši budoucnost, a také o proměně, kterou všechny v určitém životním momentu procházíme, je určen především pro ženy 30+ , které už mají nějakou životní zkušenost za sebou, které mají rády příběhy a které neztratily důvěru, že láska a pravda vítězí. Kniha je vhodná pro jakoukoliv příležitost.

Redakční cena: RAW pro zdraví a krásu, Kuchařka Jitky Adamové

Další vítěz, kterého vybere redakce, může ve schránce očekávat kuchařskou knihu s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu.

Kniha je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit rychle, ale přesto výtečně a zdravě. Syrová strava není jen módní záležitostí, je to styl života – života plného energie, pozitivního přístupu, s nímž se pojí krása a duševní pohoda. Vyzkoušejte jedinečné recepty, k jejichž nevaření potřebujete otevřenou mysl, mixér a jen „hrstku“ surovin. RAW pro zdraví a krásu je kniha pro všechny vegetariány, vegany, vitariány, ale i pro ty, kdo chtějí (ne)vařit jednoduše, výtečně a zdravě!
 
Všechny knihy do soutěže MOJE LÉTO 2020 vložilo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz.

bydlinekJak se zapojit do velké letní soutěže MOJE LÉTO 2020?
Vaši fotografii, která splňuje téma "MOJE LÉTO 2020" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce MOJE LÉTO 2020, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 21. 9. 2020 do 12:00. Soutěž byla ukončena

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších devět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.


Partneři soutěže


03.07.2020 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.

  • I-matrace.cz

    Prodejem nábytku se zabýváme již od roku 1991. S prodejem matrací máme více než 20leté zkušenosti a zastupujeme všechny přední české výrobce. Svým rozsahem patří www.i-matrace.cz mezi jedny z největších internetových prodejců matrací v tuzemsku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444