Soutěž: Jaro v květu

Rozkvetlé sakury, zamilované polibky pod třešněmi, první sazeničky v záhonech, mláďata v zoo, vaše procházky, výlety na kole - to vše nám můžete posílat do nové soutěže Jaro v květu. A že rozkvetlo i vaše bydlení? Přivítáme také jarně vyladěné fotky interiérů, teras, balkónů a zahrad.

Pravidla soutěže

Vaše zaslané fotografie, které budou splňovat téma soutěže, budou umístěny na soutěžní stránce: Jaro v květu. Pro fotografie můžete hlasovat až do 31. května do 12 hodin.

Po ukončení hlasování postoupí do finále deset fotografií s největším počtem hlasů. Z nich pak redakce BYDLENI.CZ vybere tři fotografie a ty odmění první, druhou a třetí cenou. Ze všech soutěžních fotografií pak bude nezávisle na počtu získaných hlasů odměněna jedna fotografie cenou redakce.

bydlinek Soutěž: Jaro v květu
Pošlete nám fotografii s trefným popiskem prostřednictvím níže připojeného formuláře. 
Pro fotografie můžete hlasovat zde. Soutěž trvá od 28. dubna do 31. května 2016 do 12:00. 

Soutěž byla ukončena. Vítězi si prohlédněte zde: www.bydleni.cz/clanek/Vyhlaseni-vitezu-souteze-Jaro-v-kvetu

Co můžete vyhrát?

Hlavní cena: Sedací Tuli vak v limitované edici k EURO 2016

EURO 2016 bude zanedlouho zahájeno a vy jej můžete sledovat z pohodlného a vytuněného sedacího vaku. Pozvěte domů partu přátel a uvidíte, že na stylové posezení v Tuli vaku ve tvaru fotbalového míče a se jmény národních reprezentantů budete muset vypsat pořadník.

2. cena: Balíček čisticích prostředků ZENIT

Druhý výherce získá balíček čisticích prostředků zelené šetrné řady Real Green clean od české společnosti Zenit. Balíček obsahuje přípravek na podlahy, plochy, toalety, prací gel do pračky, přípravek na nádobí a tablety do myčky.

3. cena: Jarně vyladěné Svítící Bobule

Svůj interiér, ale třeba také zahradní slavnost můžete ozdobit Svítícími Bobulemi v jarní zelenkavé, žluté a bílé barvě. 


Redakční cena: Květinová kuchařka – Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení,  Jana Vlková

Fotografie, která redakci BYDLENI.CZ zaujme nejvíce, bude odměněna redakční cenou - Květinovou kuchařkou, a to bez ohledu na počet získaných hlasů.  

Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů. Sběr květů bude díky věrným ilustracím herbáře, který je spolu s receptovou částí přehledně rozdělen do čtyř ročních období kytkožrouta, procházkou nejen růžovým sadem.

Vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz 

bydlinek Soutěž: Jaro v květu
Pošlete nám fotografii s trefným popiskem prostřednictvím níže připojeného formuláře. 
Pro fotografie můžete hlasovat zde. Soutěž trvá od 28. dubna do 31. května 2016 do 12:00. 

Soutěž byla ukončena. Výherce si prohlédněte zde: www.bydleni.cz/clanek/Vyhlaseni-vitezu-souteze-Jaro-v-kvetu



Partneři soutěže Jaro v květu


28.04.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444