Soutěž: Jaro u nás doma 2024

Jaro je konečně tady. Těšili jste se na něj? Jak ho přivítáte? Zasílejte nám fotografie z vašich jarních vycházek, prvních prací na zahradě a kolem domu. Soutěžit můžete s fotkami pučících stromů, prvních květin, velikonoční výzdoby a dalších jarních témat.

Fotografii zašlete prostřednictvím formuláře, který najdete na konci tohoto článku. Hlasovat pro fotografie můžete ZDE.

bydlinekSoutěž: Jaro u nás doma 2024 - pravidla hry
Vaši fotografii s jarní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Jaro u nás doma 2024, kde je možné pro ně hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat do 10. května 2024 na této stránce.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 8 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

Hlavní cena: Cashback až 5 000 Kč za nákup střešních oken FAKRO

Střešní okna jsou klíčovým prvkem domu, který ovlivňuje nejen estetiku, ale také energetickou účinnost a pohodlí v interiéru. Pořiďte si nová, nebo vyměňte svoje stará okna za novou generaci střešních oken. Nyní i se státní dotací Nová zelená úsporám.

Nečekejte na léto, výměnu střešního okna lze snadno provést i bez zásahu do ostění! Bez nepořádku doma, bez poškrábání střechy.

Podmínky: Výherce získá za každé koupené střešní okno Fakro 1 000 Kč zpět a může získat tento cashback za nákup max. 5 oken Fakro.

Více o střešních oknech na https://www.fakro.cz/stresni-okna/ 


Redakční cena: Dárkový poukaz na odběr štípaného kamene pískovce Nela v hodnotě 5000 Kč

Společnost Šlapáky.cz se specializuje na prodej přírodního štípaného kamene již od roku 1992. Za tuto dobu získala více než 30 let zkušeností a znalostí v oboru.

Nabídka přírodního kamene je velmi široká a zahrnuje různé druhy přírodního kamene. Mezi nejoblíbenější patří pískovec, který je ideální pro interiérové a exteriérové aplikace díky své odolnosti vůči povětrnostním vlivům a unikátnímu teplému vzhledu. Dále v nabídce najdete porfyr, který je oblíbený pro svou tvrdost a odolnost vůči mechanickému poškození. Balkánská rula je známá svou pevností a odolností, mezi zákazníky je velmi žádaný také travertin, vápenec, andezit nebo břidlice. Všechny typy přírodního kamene jsou oblíbené pro svou variabilitu a všestranné využití.



Redakční cena: Sleva 5 000 Kč na realizaci tepelné izolace*

Firma A1 servis CZ již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti. Foukaná izolace je vhodná do starých domů, novostaveb, bytů, pasivních domů i zemědělských objektů.
 
* Podmínkou pro realizaci je, že zakázka musí být větší než 30 m3.

Redakční cena: Krmivo pro psy: Adult Medium Breed od značky BRIT

Další výherce velké jarní soutěže získá 12 kg kvalitních granulí Brit Care Dog Sustainable. Krmivo je vyvinuto podle nové receptury, která klade důraz na udržitelnost, obsahuje hmyzí protein, zdroj bílkovin budoucnosti s nízkou uhlíkovou stopou.
 
Bezlepková receptura ve variantě Adult Medium Breed pro středně velké psy obsahuje kromě nealergenního hmyzu i kvalitní kuřecí maso. Správný poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin zajistí psím parťákům zdravou pokožku a hustou srst, bylina srdečník zase posílí srdce a sníží stres. Složení těchto granulí pomáhá zlepšit kondici, trávení i imunitu a nehrozí, že po nich váš pejsek přibere. Samozřejmostí je plně recyklovatelný obal. Tohle krmivo prospěje přírodě i vašim psům!

Redakční cena: 4x Sada Lahví SodaStream Ice Tea: Jedna nikdy nestačí

Kvalitních plastových lahví pro opakované použití nikdy není dost, a tak 4 z vás si své zásoby budou moct doplnit novinkami z limitované edice SodaStream Ice Tea. V praktickém dvojbalení najdete set tlaku odolných lahví bez obsahu BPA a s atraktivním obtiskem barevných čajových lístků. Litrové lahve můžete používat na sycení vody ve výrobníku SodaStream i na cestách mimo domov. 

K dostání na www.sodastream.cz.

 

Redakční cena: 1x výtisk publikace: Džungloidní zahrady od Nezkrotné zahradnice

Anglickým trávníkům už odzvonilo. Radka Votavová radí, jak na rozkvetlou a soběstačnou zahradu.

Džungloidní zahrady od Nezkrotné zahradnice (CPress, 499 kč) jsou unikátním mixem praktického rádce pro každodenní život v zahradě a autorčiným osobním příběhem s filozofickými přesahy. Radka Votavová alias Nezkrotná zahradnice vám poradí s každou zahradou – s pokorou a úctou ke všemu živému, bez boje, ve spolupráci a v harmonii s přírodou. Kniha bohatě vybavená fotografiemi a ilustracemi je rádcem od prvotních představ přes výběr pozemku až po volbu rostlin či práci s vodou. A to vše s jedním cílem: aby byla zahrada samostatná. Čtenář zjistí, jak o ni pečovat v duchu trvalé udržitelnosti, využívat přírodní zdroje, podporovat druhovou rozmanitost a ještě ušetřit čas.

bydlinekSoutěž: Jaro u nás doma 2024 - pravidla hry
Vaši fotografii s jarní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Jaro u nás doma 2024, kde je možné pro ně hlasovat. 

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat do 10. května 2024 na této stránce.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 8 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

Fotografie:
 Max. velikost souboru: 4MB!
*Název fotografie:


  Údaje o soutěžícím
Pro zařazení do slosování na BYDLENÍ.CZ uveďte email, jméno a adresu

*Jméno:
*E-mail:
*Adresa pro zaslání výhry:
Zasílat zprávy o soutěžích
* povinná pole
 


Partneři soutěže:







19.03.2024 | redakce Bydlení.cz
  • FAKRO CZECH s.r.o.

    FAKRO je společností založenou v roce 1991. Je velmi dynamickou a velice rychle se rozvíjející firmou v odvětví střešních oken na světě. Během několika let se z malé rodinné firmy stala mezinárodní korporací, která je dnes významným výrobcem střešních oken a půdních schodů. Skupina FAKRO zahrnuje 12 výrobních společností a 14 distribučních společností umístěných v Evropě, Asii a Americe. Střešní okna FAKRO se vyváží do 47 zemí světa.

  • HANESTONE s.r.o.

    Společnost Hanestone s.r.o. se specializuje na prodej přírodního štípaného kamene, který nachází využití jako obkladový kámen, kamenné dlažby, chodníky, suché zídky, okrasné solitérní kameny nebo šlapáky. Mezi nejoblíbenějšími typy kamene patří pískovec, porfyr, balkánská rula, travertin, ale v nabídce najdete také vápenec, andezit nebo břidlici.

  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.

  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444