Soutěž: Barvy podzimu 2021

Vyhlašujeme další soutěž, tentokrát na téma podzim. Posílejte nám fotografie barevné přírody, melancholická zátiší, ranní mlhy, atmosféru sychravých dnů, ale i útulná zákoutí vašeho domova.

Aktualizace (3.12.2021): Soutěž byla ukončena. Seznamte se s výherci.

bydlinekBarvy podzimu 2021 - pravidla hry
Vaši fotografii s podzimní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Barvy podzimu 2021, kde je možné pro fotky hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 3.12.2021 12:00.  Soutěž byla ukončena. Probíhá vyhodnocení.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 20 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 7 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

 

 

Hlavní cena: Nanoimpregnace na beton BProtect - balení 20L v ceně 12 500,-Kč bez DPH

Výherce podzimní soutěže, který bude vybrán z 20 fotografií s nejvíce obdrženými hlasy, získá produkt od společnosti NANOBALA s.r.o. Tato česká firma se zabývá impregnacemi, které jsou určeny na zušlechtění a ochranu různých druhů materiálů: kamene, betonu, keramiky, dřeva, papíru, skla a textilu. Impregnace vytvoří na materiálu ochrannou nanovrstvu - nanopovlak, který zaručí odolnost proti negativním vlivům prostředí, usnadní údržbu a v neposlední řadě prodlouží životnost těchto materiálů.
 
Nanoimpregnace na beton BProtect mimojiné zamezuje usazování špíny, růstu mechů a plísní a přimrzání námraz, ochrání povrch před posypovými solemi, kyselým deštěm, zpevňuje podklad proti odrolení vlivem UV záření... Pro další výhody produktu navštivte webovou adresu: https://www.nanobala.cz/impregnace-betonu-BProtect.htm.
 

Redakční cena: 1x Mikrofon Trust GXT241 VELICA odstartuje vaši streamerskou kariéru  

Výherce podzimní soutěže, kterého porota vybere ze všech zaslaných fotografií, se může těšit na stolní USB mikrofon Trust GXT241 VELICA, se kterým pořídíte kvalitní zvukový záznam s minimálním zkreslením, což ho předurčuje k streamování na libovolných službách, pro různé podcasty, hlasové hovory, nebo aplikace ovládané hlasem. Díky kompaktnímu designu na stole zabere minimum místa.

Součástí balení mikrofonu Trust GXT241 VELICA je protivibrační držák, pop filtr a trojnožka pro pohodlné používání bez nutnosti držet mikrofon v ruce. Díky nastavitelnému držáku můžete navíc naklonit a natočit mikrofon dle individuální potřeby. Cena 1 599 Kč
 

 

Redakční cena: 2x Bezpečně chladná a přitom výkonná konvice SENCOR

Další dva výherci získají novou rychlovarnou konvici SENCOR SWK (1591WH a 1592BK), která láká na minimalistický design, přehledný LED displej, dvouplášťové provedení a elektronickou regulaci nastavené teploty. Dvouplášťová konstrukce vylučuje popálení při manipulaci s konvicí. Při vylévání z konvice voda nestéká ani nekape a díky regulaci je po ruce vždy v požadované teplotě od 40 do 100 °C. Konvice vodu nejen ohřeje, ale teplotu stále hlídá a podle potřeby dohřívá. Přesnou aktuální teplotu lze navíc kdykoli zjistit na velkém a přehledném displeji. Potěší i hladké nerezové, snadno omyvatelné dno s ukrytou topnou spirálou. Oba modely, bílý i černý, jsou k dispozici za cenu 1 499 Kč.



 

Redakční cena: 2x True Wireless Sencor SEP 520 BT 

2 z vás vyhrají také sluchátka Sencor SEP 520 BT v kategorii True Wireless, která nabízejí 150 hodin přehrávání na jedno plné nabití dobíjecí základny. Ta obsahuje akumulátor s kapacitou 2 200 mAh, který se dobíjí skrze Micro USB a může svou kapacitu využít i jako powerbanka pro dobíjení dalších zařízení. Sluchátka mají impedanci 32 W, frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz a citlivost (hlasitost přehrávání) až 97 dB, což je více, než je doporučená maximální hlasitost pro poslech hudby ze sluchátek. Sluchátka SEP 520 BT je možné využít i jako handsfree, protože jsou vybavena zabudovaným mikrofonem. S chytrými zařízeními se spojují technologií Bluetooth v5.0. I s dobíjecí základnou sluchátka váží pouhých 86 g, a tak jsou spolu s extrémně dlouhou výdrží vhodná na cestování.

Na českém trhu jsou True Wireless sluchátka Sencor SEP 520 BT v černé barvě za maloobchodní cenu 699,- Kč.


 

Redakční cena: 1x Balíček SodaStream aneb Pitný režim pod kontrolou se značkou SodaStream

Dalšího výherce potěší balíček od SodaStream, který obsahu lahve FUSE, dvě náhradní víčka a termoobal.

Lahve SodaStream FUSE s elegantním tvarem od světového designera Yves Béhara se hodí pro perlivou vodu připravenou ve výrobnících SodaStream. Jsou vyrobené z plastu bez BPA a opatřené hermetickým bílým víčkem, díky němuž nápoj vydrží dlouhodobě nasycený. 

Na teplotě záleží 

Požadavky na pitný režim se v průběhu roku mění. Někdy potřebujeme naše tělo schladit, jindy zahřát teplým čajem. Pokud chcete, aby váš nápoj zůstal déle studený nebo teplý, oblečte lahev do stylového neoprenového návleku, který zároveň ochrání lahev před nárazy či poškrábáním. 
 

Sodastrem víčko s poutkem 

SodaStream do své nabídky zařadil dvojbalení šroubovacích víček s praktickým poutkem, či sportovním uzávěrem. Tato víčka znají již majitelé populárních lahví SodaStream My Only Bottle. Praktické šroubovací víčko hermeticky uzavře tekutinu v jakékoli lahvi SodaStream a zabráni tak jejímu nechtěnému vylití. K dispozici jsou dvě nerezové varianty s černým anebo barevným textilním poutkem pro snadné přenášení lahve. 

 

 

Redakční cena: 1x Petr Klíma: OBILOVINOVÁ KUCHAŘKA od polévek po dezerty

Další výherce získá novou knihu od nakladatelství Smart Press. Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy…

Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovin v úplně jiném a lákavém světle. Hlavní roli zde hrají tradiční i méně známé druhy obilovin a pseudoobilovin, včetně těch bezlepkových – ale v jejich přirozené, průmyslově co nejméně upravené, a tedy výživné podobě: plné vlákniny, minerálů, bílkovin a zdravých tuků. Existuje tolik druhů a tolik možností zdravého a kreativního zpracování! Zapojte je s pomocí pestré palety skvělých receptů do svého každodenního jídelníčku!

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, k dostání na www.smartpress.cz za 382 Kč.

bydlinekBarvy podzimu 2021 - pravidla hry
Vaši fotografii s podzimní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Barvy podzimu 2021, kde je možné pro fotky hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 3.12.2021 12:00. Soutěž byla ukončena. Probíhá vyhodnocení.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 20 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 7 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

 



Partneři soutěže



22.10.2021 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.

  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444