Soutěž Barevný podzim 2020

Máte rádi podzim? Romantická alej, údolí zahalené ranní mlhou, dětské výtvory z listí a kaštanů, zbarvené stromy, nos zachumlaný v teplé šále... Jak vidíte podzim vy?  Posílejte nám fotky na téma Barevný podzim a zúčastněte se soutěže o spoustu cen.

Aktualizace 7.12.2020: Soutěž byla ukončena.

bydlinekJak se zapojit do čtenářské soutěže BAREVNÝ PODZIM?
Vaši fotografii, která splňuje téma "BAREVNÝ PODZIM 2020" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce BAREVNÝ PODZIM 2020, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 7.12.2020 do 12:00. Soutěž byla ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších osm soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

Hlavní cena: Křišťálový světlovod Lightway

Lightway je český výrobce křišťálových světlovodů, které přivedou denní světlo do vašeho domova. Lightway vyrábí střešní sběrače denního světla z českého křišťálu, díky tomu světlovod neoslepne jako jeho plastové protějšky. Světlovody Lightway mají patentovaný prvek Blue Performance, který zabrání kondenzaci vody uvnitř světlovodu a nepříjemnému vykapávání vody na podlahu. Světlovodné potrubí z ryzího stříbra zajistí až o 30 % větší odrazivost světla, než světlovody s nalepenou hliníkovou fólií.

Redakční cena: Bezdrátové skryté ozvučení pro domácnost od českého výrobce DEXON

Co takhle oblíbenou hudbu v koupelně, kuchyni, pracovně, pokoji anebo terase? Vytvořte si příjemnou atmosféru pro relax i správnou náladu pro domácí oslavy a párty. Reproduktory budou nenápadné ve stropě a nijak nenaruší vzhled interiéru. Nebudete muset „tahat“ nové kabely. Zvuk přenesete do reproduktorů bezdrátově po WiFi nebo Bluetooth. Obsluha bude snadná i pro technicky nepolíbené. A navíc, ozvučení je bez údržby a děti jej nepoškodí. Více o českém systému chytrého ozvučení na této speciální stránce.


Redakční cena: Elektrický tlakový hrnec od Sencor

Další výherce neztratí už žádný čas u plotny. Sencor tlakový hrnec totiž zastane práci za sporák i troubu a chutný oběd uvaří pro rodinu až o šesti členech. Pracuje efektivně, rychle, uspoří čas i energii. S 15 programy dokáže vařit pomalu i klasicky, smažit, dusit, napařovat, péct nebo vařit v páře. Užívejte si čas s rodinou a nechte hrnec Sencor pracovat za vás. Výsledkem bude chutné a především zdraví jídlo. 

 

Redakční cena: 3x rodinné balení zubních kartáčků Oral-B

Rodinné balení rotačního kartáčku Oral-B Vitality 100 a dětského rotačního kartáčku Oral-B Kids Star Wars se postará o zdraví zubů a dásní. Kartáčky šetrně, ale důkladně odstraňují zubní plak a chrání tak před vznikem zubního kazu. Dvouminutový časovač ohlídá doporučenou dobu čištění a speciální vlákna kartáčku upozorní na potřebu výměny hlavice. Dětský kartáček má dva režimy čištění, pro menší děti od 3 let můžete zvolit jemnější režim a pro větší děti již preciznější. Děti jistě potěší možnost polepit si rukojeť kartáčku jednou ze čtyř samolepek s motivem Star Wars. 

Cenu věnuje Nazuby.cz - internetový obchod, který se již 18 let specializuje na prodej produktů pro kvalitní ústní hygienu. Osobní přístup, rychlé dodání zboží a dostatek informací patří mezi základní benefity e-shopu. Elektrické zubní kartáčky jsou jedním z klíčových produktů, které se těší stále větší oblíbenosti. Zvyšují kvalitu čištění, protože udělají několikanásobně více čisticích pohybů než když si čistíte zuby manuálním kartáčkem. Výsledkem jsou zdravější zuby a dásně. 

Redakční cena: 2x samozavlažovací truhlík Mareta

Další výherce se může těšit na 2 truhlíky od společnosti Plastia, ryze české rodinné firmy sídlící v Novém Veselí na Vysočině, která se zaměřuje na výrobu samozavlažovacích květináčů a truhlíků. Díky těmto chytrým nádobám budete květiny zalévat třikrát méně často, než jste zvyklí. Samozavlažovací truhlíky dopřejí rostlinám jen tolik vody, kolik zrovna potřebují.

Mezi nejoblíbenější samozavlažovací truhlíky společnosti Plastia patří jednoznačně Mareta. Zákazníky si získala nejen ladnou vlnkou oddělující horní a spodní část, ale především širokou nabídkou barev, kterou mohou zajímavě kombinovat. Podzimní aranže Maretě náramně sluší.

 

Redakční cena: 2x Můj květinový ateliér - květinové dárky a inspirace pro každé roční období od autorky Markéty Keclíkové

Obohaťte svůj každodenní život květinami a udělejte radost sami sobě i vašim nejbližším! Jedinečnost knihy spočívá v podrobném popisu doprovázeném detailní fotodokumentací nejrůznějších květinových vazeb, věnců, svícnů, aranží a dalších nápadů na dárky z květin napříč ročními obdobími, svátky a slavnostními událostmi. Obsahuje přes 200 návodných a ilustračních fotografií, podle kterých dokáže i začátečník vyrobit půvabný a originální dárek pro dívku, ženu či muže.

Autorka knihy zasvěcuje čtenáře srozumitelnou a čtivou formou do základů praktické floristiky, jejích technik a pojetí, ale obsahuje také řadu užitečných rad týkajících se nákupu květin, péče o ně a jejich vlastností. Kniha potěší všechny kreativní milovníky květin a květinových dekorací, ať už je pro ně floristika pouhým koníčkem, nebo přemýšlejí o profesionální dráze.

Knihu do soutěže věnovalo nakladatelství Smart Press.

bydlinekJak se zapojit do čtenářské soutěže BAREVNÝ PODZIM?
Vaši fotografii, která splňuje téma "BAREVNÝ PODZIM 2020" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce BAREVNÝ PODZIM 2020, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 7.12.2020 do 12:00. Soutěž byla ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších osm soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.




Partneři soutěže


13.10.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444