Sólo pro interiér

Ani letošní, už desátý ročník veletrhu Tendence není určen pouze specialistům v tom či onom oboru bytového zařízení; slouží sice výrobcům, návrhářům a prodejcům, ale záměrem pořadatelů je posloužit všem návštěvníkům. Každý se zde může inspirovat při uvažování jaký nábytek si pořídit, jakými doplňky zútulnit své bydlení, jak je případně zrekonstruovat, zkrátka na této výstavě naleznete snad vše, co k bydlení náleží.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Pražský veletržní areál v Letňanech bude této velké přehlídce interiérů vyhrazen ve dnech 6. – 9. října. Vystavován bude robněž zajímavý zahraniční nábytek, výrazné místo však zaujme nábytek český. Českým nábytkářům, sdruženým dle starých tradic do Asociace českých nábytkářů, se daří uplatňovat své výrobky na trhu, který začíná stále více vyžadovat nový design. Výsledkem spojení s předními designéry je nová kvalita, začíná se dařit také spojení  potenciálu vysokých škol zaměřených na design s výrobou.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Pořadatelé pro návštěvníky připravili, obdobně jako v minulých letech, letos však zvláště atraktivní, překvapení. Podařilo se jim získat část původního nábytku Boženy Němcové. Vnímaví návštěvníci tak budou moci porovnávat nejen vizuální, ale i pocitové vjemy navozené prostředím slavné spisovatelky a účastníků  televizních „vilových řečí a klání“. Za zamyšlení se neplatí a určitě stojí za to.
Překvapením bude také tzv. dekorační show – ukázka, jak co v bytě aranžovat a sladit. Návštěvníci se budou moci nejen inspirovat, mohou si také nechat poradit od odborníků. Z vystavovaných atrakcí připomeňme alespoň nejdražší postel světa, jejíhož pohodlí užívá jedna severská královská rodina. Pro běžného uživatele je však významné, že v oblasti zdravého spaní dochází k  návratu k přírodním materiálům – místo molitanu přírodní hmoty, včetně ručního ušití. Zdravému spaní je na veletrhu věnována značná pozornost, budete se zde moci získat všechny potřebné informace.
Výrobků velkých i malých najdete na výstavě nespočet. A protože platí, že lépe je vidět než nechat si popisovat, stojí za to veletrh navštívit. 

05.10.2005 | jm
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444