S radiátory Laurens je zima stylová

Hory jsou již posypány sněhovým popraškem. I počasí v nížinách je o poznání chladnější. Příroda nám dává jasně najevo, že se paní zima blíží mílovými kroky. To ovšem znamená, že doba strávená v teple našich domovů se bude prodlužovat. Dlouhé zimní večery jsou však vynikající pro různá plánování a přemýšlení. Zaměřit se můžete třeba na to, jak zkrášlit a vylepšit své bydlení.

Nezapomínejte na radiátory

V zimě je nejdůležitější zůstat v teple. S tím, jak ve svém domě či bytě teplo zajistit, vám již od roku 1993 pomáhají radiátory Laurens. Propojením nadčasového designu a funkční kvality dokáží pozvednout interiéry do luxusních a stylových výšin. Radiátory se stávají často velmi opomíjenou položkou při řešení rekonstrukcí a výstavbě nových objektů. Jsou to ale ony, které zajistí pověstné teplo domova. A jsou to právě radiátory Laurens, které se díky svému vzhledu i funkčním vlastnostem stávají dokonalým interiérovým prvkem a třešničkou na dortu každé místnosti.

A jak tedy vypadá interiér s designovým radiátorem Laurens? Podívejte se do fotogalerie společnosti a inspirujte se referencemi. Za bezmála čtvrt století, kdy působí firma Laurens jako specialista na trhu s designovými radiátory, vzniklo díky radiatorům Laurens mnoho krásných interiérů. Některé z nich si můžete prohlédnout na stránkách firmy ve fotogalerii, která se neustále rozšiřuje o další hotové realizace.


Jedinečný koncept Radiátorového studia

Radiátory Laurens mají ve svém sortimentu velmi širokou škálu modelů, ze kterých můžete za chladných zimních večerů vybírat tak, aby vaše příští zima byla o poznání stylovější. Využijte možnost navštívit jedno z jedinečných Radiátorových studií, kde si budete moci vystavené modely prohlédnout a u šálku dobré kávy konzultovat veškeré vaše potřeby a přání s ochotným a zkušeným personálem.


Dárek k Vánocům

Ve firmě Laurens si pro naše čtenáře připravili jedno překvapení v podobě vánočního dárku. A vy si tak s více jak měsíčním předstihem můžete rozbalit exkluzivní slevu na designové radiátory včetně celého sortimentu příslušenství. I vaše zima může být stylová a proto neváhejte a zaregistrujte si svou slevu co nejdříve.

27.11.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444