Radiátory Laurens na veletrhu ForArch 2017

O novinkách s Adamem Dolanským

Již tradičně se na veletrhu ForArch můžete setkat s firmou Laurens Radiátory, která představí na svém stánku novinky z kolekce designových radiátorů pro letošní rok. Díky rozvíjející se spolupráci s bytovými architekty a designéry jsou radiátory Laurens praktické, funkční a do posledního detailu propracované. 

V Laurens je kladen maximální důraz především na detaily, které dělají z designového radiátoru individuální a praktický prvek místnosti.

bydlinekNavštivte veletrh ForArch a zbrusu nový stánek Laurens Radiátory
Radiátory Laurens vlastní výroby nebo výsledky spolupráce si můžete prohlédnout na novém stánku, který bude představen právě na veletrhu ForArch v pražských Letňanech ve dnech od 19. do 23. září 2017

 
Na veletrhu budou představeny i luxusní a ikonické moderní radiátory značky Antrax, které jsou navrhovány italskými designery. Firma Laurens s touto značkou spolupracuje a technicky řeší konečný vzhled radiátorů od finálního povrchu až do posledního detailu s cílem vytvořit ikonu v interiéru, která překvapí svojí funkcí i vzhledem každou návštěvu. Laurens Radiátory vám přináší možnost objednat tyto radiátory prostřednictvím vlastních radiátorových studiích a bezplatně konzultovat vaše požadavky na topení s odborníkem na designové radiátory tak, aby výsledná instalace splnila vaše očekávání i požadavky do posledního detailu.

Podívejte se na přehled nabízených modelů na www.laurens.cz, které můžete objednat nebo vidět v prodejní síti Radiátorových studií firmy Laurens, která tuto luxuní značku zastupuje na trzích v České republice, na Slovensku, v Rakousku, v Německu a v zemích BeNeLuxu.

 
Zeptali jsme se pana Adama Dolanského, obchodního manažera Laurens Radiátory, co můžeme od účasti na ForArch letos očekávat.

 

Jaké modely budou na veletrhu ForArch představeny? 

Mezi naše nejpopulárnější radiátory patři ty z vlastní výroby, tzn. z kategorie retro radiátorů, které na veletrhu nesmí chybět. Litinové radiátory a koupelnové retro radiátory jsou ozdobou našeho stánku a jednoznačně patří mezi největší lákadla. Vyrabíme je individuálně a s láskou, vždy dle potřeb daného interiéru. Nezapomínáme však ani na další radiátory z naší široké nabídky, která obsahuje více jak 120 modelů. Na veletrhu budou tedy k vidění radiátory ze všech kategorií od koupelnových, přes designové, luxusní až po retro a industriální radiátory včetně dopojovacích ventilů a ostatního příslušenství.


 

O jaké radiátory je největší zájem? 

V posledních letech si všímáme velkého nárůstu nadčasové klasiky. Mezi tento trend se řadí hlavně litinové retro radiátory a radiátory industriálního stylu. Již dávno nejsme firma, která dodává koupelnové radiátory do velkoobchodních sítí a baumarktů. Sami upřednostňujeme spíše individuální výrobu s ohledem na kvalitu zpracování a konečnou exkluzivitu vzhledu. 

 

Proč by lidé měli navštívit právě váš stánek s radiátory Laurens? 

Doporučuji navštívit všem návštěvníkům veletrhu a to i těm, kteří aktuálně radiátory neřeší. Spousta lidí totiž ani netuší, že mohou řešit designové radiátory a mohou radiátor designově sladit se svým interiérem. Rádi se podělíme o naše zkušenosti a při šálku vynikající kávy probereme možnosti, jak lze designové radiátory vtipně a prakticky umístit takřka do každého koutu v místnosti. Každému návštěvníkovi se věnujeme individuálně a snažíme se najít řešení a upravit radiátory dle jeho požadavků. Základem pro nás je zákazníkova maximílní spokojenost od přípravy, přes výrobu až po konečný výsledek realizace. Snažíme se odpovědět vždy na veškeré dotazy a řešíme s klientem projekční i vzhledové detaily týkající se jak systému vytápění, tak i konečného designu radiátoru. To vše čestně, otevřeně a přátelsky. 
 

Budete mít pro zákazníky připravenou nějakou veletržní slevu nebo akci? 

Vážíme si každého návštěvníka našeho stánku a zájmu o naše radiátory, proto rádi tento zájem odměníme. Letos jsme se rozdhodli prodloužit každoroční akci "Léto plné barev", kdy jsou všechny příplatky za povrchové úpravy zlevněny o polovinu až do konce měsíce září a to právě kvůli veletrhu For Arch. Další odměnou pro zákazníky, kteří se rozhodou pořídit si nový radiátory přímo na veletrhu je 20% na všechny vystavené modely. Pokud si však zákazník vybere jiný model, který na veletrhu nebude a dá si tu práci nás na veletrhu najít, tak jistě odměníme i tento zájem. 

Podívejte se na video, které redakce BYDLENI.CZ natočila na veletržním stánku Radiátory Laurens na veletrhu For Therm: O designových radiátorech v Retro Café Laurens
23.08.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444