Přírodní kámen pro každý váš projekt

Těšíte se, až se po zimě vrhnete na úpravy kolem svého domu a zahrady? Chystáte se položit novou venkovní dlažbu, vybudovat nový chodník, opravit plot nebo třeba obložit zákoutí pod pergolou? Jako stavební materiál si můžete vybrat přírodní kámen, který se pro své nenahraditelné vlastnosti těší velké oblibě u stavebníků i architektů.

Přírodní kámen nevyjde z módy. Hodí se do rustikálního i minimalistického exteriéru 

Plánujete-li venkovní úpravy, zřejmě jste se zajímali o stavební materiály. Mezi nejudržitelnější a nejkvalitnější jednoznačně patří přírodní kámen. Můžete ho použít jako oblad, dlažbu, ale i jen jako dekorační prvek. Štípaným přírodním kamenem vydláždíte chodníky i přístupové cesty, okolí bazénu i podlahu pod pergolou, obložíte jím krb, opěrné suché zídky nebo třeba zvýrazníte fasádu domu.


Díky tvrdosti ho bez obav můžeme umístit i na místa, kde bude dlouhodobě vystaven náročným podmínkám. Dokáže odolat extrémnímu počasí a teplotním výkyvům, je ideální pro jakékoliv venkovní plochy. Nevyžaduje žádnou speciální úpravu, ani péči, vyniká dlouhou životností a odolností proti poškození.



Přírodní štípáný kámen je architekty vyhledáván také pro jeho unikátní vzhled. Nepravidelné tvary a textura podpoří originálnost a také rustikálnost každého projektu. Na e-shopu www.slapaky.cz najdete několik druhů štípaného přírodního kamene v různých barvách, tvarech, velikostech a zpracování. Z široké nabídky obkladů, dlažeb, obkladových pásků, obrubníků i solitérů si vybere opravdu každý.
 

Akce: Objednejte nyní a vyzvedněte, až budete potřebovat

U prodejce Slapaky.cz právě probíhá akce na uskladnění zboží zdarma. Nyní si můžete v klidu promyslet, jaký druh a jaké množství přírodního kamene budete pro své projekty potřebovat, zadáte objednávku a necháte si materiál zdarma uskladnit. Až budete kámen potřebovat, jednoduše si ho vyzvednete. Klidně až na jaře.

05.12.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • HANESTONE s.r.o.

    Společnost Hanestone s.r.o. se specializuje na prodej přírodního štípaného kamene, který nachází využití jako obkladový kámen, kamenné dlažby, chodníky, suché zídky, okrasné solitérní kameny nebo šlapáky. Mezi nejoblíbenějšími typy kamene patří pískovec, porfyr, balkánská rula, travertin, ale v nabídce najdete také vápenec, andezit nebo břidlici.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444