Víkend s veletrhem Pragointerier Living Fair

Nové produkty, služby i inspiraci pro příjemné, pohodlné a funkční bydlení můžete v těchto dnech hledat na holešovickém výstavišti Incheba Expo Praha, které je až do neděle dějištěm 18. podzimního veletrhu Pragointerier Living Fair.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Tato aktuální přehlídka moderního nábytkového designu a trendů v oblasti bytové kultury prezentuje letos přes 170 vystavovatelů, mezi nimiž jsou i zahraniční firmy ze Slovenska, Polska, Portugalska a dokonce ze Senegalu.

Levé křídlo Průmyslového paláce stejně jako u předchozích ročníků obsadila expozice moderního nábytku. Tady najdete expozice výrobců a prodejců čalouněného nábytku a sedacích souprav nebo stále vyhledávanější nábytek z masivu, ať už s použitím exotických či domácích dřevin. Vybírat můžete i z nabídky výrobců stylového nábytku, vybavení kuchyní, koupelen, představí se také dodavatelé wellness doplňků.

 

Moderní, originální a velmi pohodlné sezení nabízí na veletrhu firma WEGETT, která ušije svým zákazníkům křesla podle požadovaných rozměrů a z bohatého výběru barevných variací. Křeslem značky WEGETT lze stávající sedací soupravu příjemně doplnit anebo si můžete sezení poskládat jen z výrobků této firmy. Do odpočinkové zóny svého obývacího pokoje tak můžete zahrnout i svého psa, pro ně WEGETT šije speciální pelíšky ze stejných materiálů jako jsou křesla.

Ložní prádlo, bytový textil, dekorační tkaniny a interiérové doplňky přilákají návštěvníky do střední haly. Zájemci o kompletní postel včetně moderního dekoračního přehozu by zde neměli minout např. expozici firmy Jacques & partner, která na veletrhu uvádí novinku v oblasti materiálu pro výrobu matrací - tzv. Energy Foam.

Bohatě zastoupena je sekce vestavěných částí interiéru v pravém křídle paláce, zejména expozice výrobců a prodejců podlahovin, kde si lze udělat přehled o celé šíři nabídky, která je u nás na trhu k dispozici. Pozornosti návštěvníků se těší zejména výstavní stánky firem Zahradník parket, IBC parkety a Podlahy Heth.

 

 

Na své si na veletrhu přijdou milovníci stylového nábytku, zastoupeni jsou také prodejci bytových doplňků a uměleckých předmětů a zájem jistě vzbudí i prezentace zajímavých elektrospotřebičů pro domácnost


Své praktické služby zde nabízí také firma City Self-Storage: pod heslem Moderní sklad a bezpečný sklep přináší řešení skladovacích prostor – pronájem bezpečné skladovací kóje.

 

Krásné secesní hale Průmyslového paláce sluší i umístění Salonu novinek a designu, jehož pravidelnou součástí je vystavovatelská soutěž o Grand Prix, jejíž vítěz získá kromě samotného ocenění i nezanedbatelnou podporu pro účast na příštím veletrhu – 25m2 výstavní plochy zdarma. V dekoratérské soutěži Okno a styl se představí studio Rachevo, Dorian Dekor, Petroš Interier a Pro Dekor.

Motivací pro vystavovatele je i soutěž Nejlepší expozice, která je otevřena všem vystavovatelům bez rozdílu. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěží proběhne v pátek 7.9. od 18.30 hod. na galerii střední haly Průmyslového paláce. Již tradičně zde také zástupce Design centra ČR vyhlásí nominace na Vynikající výrobek roku.


Návštěvníci veletrhu mohou využít veletržní slevy, které připravili jednotliví vystavovatelé. Probíhá i velká anketní soutěž o letenku od firmy Sky Europe a další hodnotné ceny. Pro odborníky i veřejnost je připraven bohatý doprovodný program ve spolupráci s Asociací českých nábytkářů na pódiu Pravého křídla Průmyslového paláce. Mísí se v něm aktuality a novinky jednotlivých vystavovatelů, informace o trendech v nábytkářských oborech i hudební recitály známých umělců.

07.09.2007 | redakce Bydlení.cz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444