Plastová okna pro každý dům

O široké využitelnosti plastových oken dnes již většinou není třeba nikoho příliš přesvědčovat. Rekonstrukce domů, které vedou zároveň k energetickým úsporám, jsou dnes aktuálním tématem. A pokud zvolíte spolehlivého výrobce, máte příležitost ocenit nejen výborné tepelně a zvukově izolační vlastnosti, ale můžete využít i bohatou nabídku kvalitních profilů a kování, četná inovativní řešení, široký výběr barev a dlouholeté bezchybné fungování.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Plastová okna a vchodové dveře vysoké kvality nabízí na českém a evropském trhu s úspěchem už patnáct let firma OKNOPLAST-Group. Certifikát Q - Zert německého Ústavu v IFT Rosenheim opravňuje tohoto výrobce k tomu, aby jeho výrobky mohly být označeny symbolem CE, který zaručuje perfektní izolační vlastnosti.

Ke konci loňského roku přesáhl počet zákazníků této firmy 700 tisíc. OKNOPLAST - Group vyrábí svá okna z dílů špičkových evropských výrobců profilů a kování - německé firmy Veka a rakouské značky Maco. Standardně používá pětikomorový systém profilů VEKA Perfectline se šířkou 70 mm, který se vyrábí ve třídě A – nejvyšší třídě profilů. Vnější stěny okenních profilů tedy mají tloušťku 3 mm a šířka vnitřních komor je minimálně 5 mm.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mimořádný úspěch firma zaznamenala se svým novým okenním profilem PLATINIUM, který uvedla na trh v loňském roce. Inovace spočívá v elegantním zaoblení použitém na vnitřní straně křídla a v možnosti použití nových neviditelných pantů Invisso, které estetické kvality okna zdůrazní. Výborné technické vlastnosti a jedinečný design, možnost výběru z široké škály barev včetně imitací několika druhů dřeva způsobily, že se okno PLATINIUM stalo atraktivním prvkem doplňujícím vzhled interiéru. Prodejní výsledky jsou jednoznačné. Profily PLATINIUM v součané době volí každý třetí zákazník OKNOPLAST-Group.

Úspěšným dodavatelem se firma OKNOPLAST-Group stala také díky dalším jedinečným inovativním řešením, která má ve své nabídce. K těm patří např. nízký balkonový práh Win-Step o výšce pouhých 2 cm nebo zástrčka Win-Click, která umožňuje zavření balkonových dveří zvenčí bez použití kliky. Pro zdokonalení tepelně izolačních kvality oken nabízí firma Termorámek z ušlechtilé oceli, který snižuje tepelné ztráty o 10 procent. Vynikající vlastnosti má v tomto směru i další novinka - energeticko-úsporný profil I Thermic 90 se třemi těsněními a termovložkou v okenním rámu. Jako jediná firma na trhu nabízí OKNOPLAST-Group také bezpečnostní okno Protect Plus dle evropské normy EN 1627-30.
29.04.2009 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444