Najdete na Pragointerieru II

Vše, čím jen je možno zdokonalit bydlení, najdete při procházce výstavními halami veletrhu Pragointerier. Kromě nábytkářů se zde o zájem návštěvníků ucházejí výrobci bytového textilu a doplňků, bohatá je ale také nabídka elektrických domácích spotřebičů, bílé techniky a kuchyňského vybavení. Pro ty, kteří teprve hledají střechu nad hlavou je zde souběžná výstava Bydlení 2006 s nabídkou realitních a developerských společností.

K zútulnění domova inspiruje expozice sdružení BS - textil v hale SH, u stánku 09. Tato firma nabízí ucelený sortiment potahových, závěsových, matracových látek, galanterie, ale i technických tkanin. Nabídka je doplněna o luxusní deky, ručníky a ubrusy, zahrnuje i nehořlavé programy pro hotely. Na veletrhu BS textil představuje novinku na našem trhu - potahové látky TREVIRA. Jejich předností je snadná údržba a velká barevná i tvaorvá stálost. Dodávány jsou ve škále 60 barevných odstínů, takže je skutečně z čeho vybírat.


 

Chcete opravdu exkluzivně vybavenou kuchyň? Výhradním dovozcem kvalitních německých dřezů, baterií, lišt a pracovních desek značky Schock je firma Suite,s.r.o. Schock je jako renomovaný výrobce a specialista na kompozitní materiály mimořádných vlastností držitelem cca 200 patentů za výrobky v tomto oboru a stále udává směr vývoje jak v materiálu tak v designu výrobků. Firma Suite na Pragointerieru představuje také drtiče kuchyňského odpadu, doplňky a příslušenství, mezi nimi několik pozoruhodných novinek. Zastavte se v pavilonu A u stánku č.62.

Také výrobky společnosti Bematech přispějí ke komfortu každého bydlení. Stínicí technika tohoto výrobce je nejen vysoce estetickým prvkem interiérů, je také maximálně funkční a technicky kvalitní. Kolekce rolet například představuje výběr ze 100 druhů látek. Tyto materiály mají speciální povrchovou úpravu, která zajišťuje správné navinutí, perfektní tvar a rozměrovou stálost. Expizici Bematech najdete v hale SH, stánek 22.

 

 

 


Čilý ruch, barvy, vůně a světla - to všechno patří k veletržní atmosféře, která provází letošní ročník Pragointerieru. Pozornost návštěvníků poutá zářivá expozice výrobce spolehlivých elektroinstalačních materiálů a zařízení, společnosti ABB Elektro-Praga. Nepřehlédnete ani expozici firmy OLYMPS DOOR, ditributora sekčních průmyslových a garážových vrat, automatických pohonů a závor. K expozicím, které voní dřevem, patří ta od firmy ESCO CZ PRODUCTION. Náš poslední snímek zachycuje jeden z obdivovaných exponátů - vysavač Hyla, který je účinným bojovníkem proti špíně a alergenům.

 

 

 


 

Bydlení 2006

Developerská společnost EKOSPOL představuje na výstavě svůj projekt - Bytový areál Boloňská společně se speciálním typem hypotéky. Hypotéka Ekospol vytvořená ve spolupráci s Hypoteční bankou umožňuje koupi nového bytu, ke které stačí pouhých 30 000 Kč. Zbytek je možno hradit formou splátek od 3 800 Kč měsíčně. Od 16.ledna 2006 začíná Ekospol nabízet novinku v podobě možnosti odkladu splátek jak hypotéky tak úroků, a to bez jakéhokoliv navyšování cen. Novinku v podobě odkladu splátek ocení zejména klienti, kteří bydlí v pronajatém bytě za tržní nájemné a rozhodnou se pořídit si vlastní byt. Dosud museli takoví klienti platit jak tržní nájemné, tak splátky hypotéky. Při využití odkladu splátek hypotéky i úroků platí tito klienti teprve po kolaudaci kupovaného bytu. V současné době Ekospol také nabízí do 15.02.2006 slevu až 100 000 Kč.


Projekt, který na veletrhu prezentuje společnost RIM PROPERTY DEVELOPMENT, představuje architektonicky hodnotné, nekonvenční bydlení átriového typu. Jde o velmi atraktivní, neobvykle řešenou zástavbu rodinných domků v Říčanech-Radošovicích, v lokalitě nazvané "Za Větrníkem".

 

Developerskou společnost FINEP & partners, kterou najdete v hale B u stánku 18, prezentuje tentokrát především I. a II. etapu svého projektu Nová Harfa, který vyrůstá ve Vysočanech a k jehož jedinečnosti přispěje vybudování širokého bulváru, alejí stromů a rozsáhlých parkových ploch. Informovat se zde můžete také o rezidenčním bydlení Císařka, postaveném v exkluzivní lokalitě na rozhraní Motola, Strahova a Hřebenek,  FINEP doprodává poslední byty tohoto projektu.
doprodej bytů - Rezidence Císařka.

03.02.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444