Letní tržiště akcí, novinek a slev

Prázdninové měsíce nejsou vždycky jen dobou cestování a odpočinku. Pro mnohé z nás mohou být také dobou, kdy máme trochu víc času věnovat pozornost svým potřebám týkajícím se bydlení. Řada firem navíc v tomto období nabízí výhodné slevy a různé prodejní akce, jejichž platnost často trvá až do podzimu. Hledáte bydlení, plánujete rekonstrukci domu, chcete mít přehled o nových výrobcích? Redakce BYDLENÍ.CZ připravila pro své čtenáře několik tipů, které by vás mohly zajímat.

Letní slevy 10% na všechny byty, domy a parcely platí jen do 15. září 2009

Mimořádná marketingová akce LETNÍ SLEVY 10 % na všechny byty, rodinné domy a parcely z nabídky společnosti CENTRAL GROUP platí jen do 15. září 2009. Vybírat je možné ze stovek nemovitostí v mnoha lokalitách v Praze a okolí. Celá zpráva ZDE.

CENTRAL GROUP a.s. 

 

Sleva na osvědčený systém pro odvodnění střech společnosti Lindab 

O 20% více muziky ... od 1.8.2009 je okapový systém Lindab Rainline o 20% levnější. Sleva platí pro všechny barvy. Okapový systém LindabRainline je nejkompletnější vyzkoušený systém pro odvodňování střech, pro který je charakteristická vysoká kvalita materiálu a snadná montáž. Celá zpráva ZDE.

Lindab s.r.o. 

 

Bazénový alarm

Bazénový alarm za bezkonkurenční cenu 6.990,- Kč detekuje pád dítěte nebo zvířete nad 8 kg váhy do bazénu. Hlídá bazén proti nechtěným návštěvám. Poplach se přenáší na bezdrátovou sirénu. Bateriový provoz s jednoduchou instalací. Automatické zapnutí po opuštění bazénu. Bezpečně ohlídá bazén o ploše až 60 m2. Siréna 90 dB, bezdrátový dosah do 100 m. Vhodný pro jakýkoliv bazén.

A & M Borovnička

  

Staňte se architekty s Baumit Colour Designerem! 

Máte-li digitální fotografii Vašeho domu, s programem společnosti Baumit můžete tvořit barevné řešení fasády. Jednoduchý návod v podobě ozvučeného videozáznamu jak postupovat Vám nabízí společnost Baumit na svých internetových stránkách http://www.baumit.com/baumit/cz/main1/sub1/20261/index.shtml.

Baumit, spol. s r.o.

 

Nový unikátní systém protipožárního uzávěru EI1 60 

V minulých dnech rozšířila společnost BuildingPlastic nabídku o zákazníky velmi žádaný systém protipožárního uzávěru s odolností 60 minut. Jedná se o unikátní rolovací systém složený ze speciálních profilů a vybavený pohonem 400V s přídavným akumulátorem umožňujícím nouzové sjetí celého uzávěru. Samotný pohon je samozřejmě dodáván včetně NHK.

Tento systém je vhodný zejména pro prostory s frekvencí otevírání do 3 cyklů denně a je dodáván přesně na míru dle požadavků zákazníka. Maximální rozměry uzávěru jsou cca 7m šířky a 6m výšky při dodržení maximální plochy 28 m2.

 

Samozřejmostí je certifikace dodávaného systému. Ukázky realizací a další informace včetně základní dokumentace můžete najít na webu produktů značky MINIROL.

BuildingPlastics ČR, s.r.o.

 

Změňte interiér za 5 minut - nalepte si zajímavé nálepky!

Obliba lepící dekorace vzrostla v posledních několika letech natolik, že se stala velkým postrachem všech starých klasických technik jako jsou malování, klasického tapetování a dalších doposud používaných forem zvyšování estetické hodnoty interiéru. Stěny, podlaha, nábytek, to vše může ožít zajímavými motivy naprosto bez námahy a během krátké chvilky!

Lepící nálepky Home stickers jsou jako stvořené ke snadné aplikaci na zeď a další hladké povrchy. Samotné vzory se skládají z jednobarevných komponentů. Dle přiloženého schématu, které je součástí balení, můžete vytvářet dle předlohy motivy, nebo zapojit svou tvůrčí fantazii a vytvořit si vlastní motiv. Naleznete v oddělení SAMOLEPKY NA ZEĎ na internetových stránkách www.rali.cz.
RALI Decor, s.r.o.

 

Najděte si svého souseda

Říká se, že se sousedy je to podobné jako s příbuznými. Většinou si je nemůžete vybrat, ale musíte s nimi nějak vyjít. Nepříjemnosti začínají ve chvíli, kdy ve vedlejším bytě žije někdo, kdo Vám dělá ze života peklo. Ideálním řešením jak podobné situaci předejít, je vybrat si svého souseda sám.


Proto jsme pro Vás nyní připravili speciální akci „Najděte si svého souseda“, díky které můžete získat poukázku na vybavení bytu v hodnotě 30.000 Kč.
 

Podmínky pro získání poukázky:

Poukázku na vybavení bytu v hodnotě 30.000 Kč získají všichni klienti Skanska Reality, kteří si u nás již zakoupili byt a kteří přivedou do naší Realitní kanceláře Skanska svého přítele nebo známého. Ten musí podepsat smlouvu o smlouvě budoucí kupní na bytovou jednotku z naší aktuální nabídky.
Skanska Reality a. s. 

 

Akce NIBE LÉTO 2009

NIBE Vám od 5.srpna 2009 nabízí při koupi tepelného čerpadla výrazné akční bonusy. Kontaktujte svého regionálního zástupce nebo autorizovaného partnera NIBE a dozvíte se více. Neváhejte - tato prodejní akce je časově omezena a to do 25.září 2009.
Nibe 

 

Nakupujte nábytek bez rizika - plaťte až po dodání zboží

Pouze u SEDNISI.CZ můžete za nábytek zaplatit převodem z účtu na účet až po dodání zboží! U nás se nemusíte obávat, že zboží, které předem zaplatíte nikdy neuvidíte. V platbě převodem na účet po dodání nábytku (tzv. na fakturu) opravdu není žádný háček.

Postup převzetí zboží je jednoduchý - náš firemní řidič, Vám ve smluvený termín zboží přiveze, předá a Vy pouze podepíšete fakturu s dodacím listem, kde uvedete taktéž číslo některého z průkazů totožnosti (občanský průkaz, cestovní pas).

Fakturu za zboží poté uhradíte do 5 pracovních dnů po dodání zboží. Máte tedy možnost si zboží doma v klidu prohlídnout a vyzkoušet. Teprve když jste se zbožím spokojeni, fakturu uhradíte.

Věříme, že nakupování u SEDNISI.CZ pro Vás bude nejenom užitečné, ale i příjemné.
SEDNISI.CZ, spol. s r. o. 

 

Letní sezóna přináší nové kombinované chladničky Brandt

Brandt uvádí na trh novou řadu kombinovaných chladniček, které jsou mnohem výkonnější, energeticky úspornější a nabízejí další benefity pro udržení, chlazení a mrazení potravin. Celá zpráva ZDEELMAX STORE a.s.

25.08.2009 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444