Letní soutěž o křeslo WEGETT

Zalíbila se vám křesla značky WEGETT, která patří k výrobkům představovaným na stránkách Bydlení.cz? I my v redakci jsme je měli příležitost vyzkoušet a můžeme potvrdit, že posezení v nich je opravdu mimořádně příjemné. Tak příjemné, že je snadné si při něm připomenout, že je tu konečně léto, období, kdy si zpravidla vyhrazujeme víc času na odpočinek, na své koníčky, rodinu, cestování, ale i na jídlo a všemožná radování. Máme také příležitost víc si všímat hezkých věcí, výjevů, zvláštních zákoutí, těšit se z pohledu na staré památky, nové obdivuhodné stavby a luxusní interiéry, barvy květů nebo plodů, ať už exotických někde v cizině nebo vlastnoručně vypěstovaných doma na zahrádce.

Úkolem v naší letní soutěži je takové obrázky staveb či jejich zbytků, neobvyklých interiérů, zajímavých městských, venkovských i přírodních zákoutí nebo objektů zachytit na fotografii, kterou nám pošlete do redakce. Vítěz pak získá příležitost si krásné momenty svého letního "vegetění" znovu připomínat v křesle WEGETT, protože právě to je hlavní soutěžní výhrou. Výherce si navíc bude mít příležitost vybrat, jakou barvu nebo barevnou kombinaci svého křesla si bude přát. Možností je bezpočet, jak se sami můžete na stránkách firmy WEGETT přesvědčit.


Pokud by se objektem vašich vzpomínek stala nějaká milá osoba, blahopřejeme, prosíme však, abyste se ve snímcích, které nám do této soutěže zašlete, soustředili na neživé objekty, případně na krásy krajiny.


Zalíbila se vám křesla WEGETT natolik, že nechcete čekat na případnou výhru? Pak máte možnost si tento příjemný kus nábytku zakoupit hned.


Své prázdninové snímky na téma "veget" nám můžete posílat do 20. září.


Uzávěrka soutěže byla prodloužena do 20. září.

03.07.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444