Koupelny a kuchyně v retro stylu

Retro vzhledu ve vaší koupelně nebo kuchyni dosáhnete především důrazem na podstatné detaily. Dobová vana na nožkách, zrcadlo v bohatě zdobeném rámu, umyvadla na noze, pro dobu typické vodovodní kohoutky a samozřejmě designové radiátory. Inspirujte se ve fotogalerii značky Kenny&Mason.

O historii značky

Manufaktura Kenny&Mason byla založena v roce 1911 v Anglii, v oblasti blízko Birminghamu. Birminghamská oblast se v 18. století stává významným střediskem pro výrobu sanitárních výrobků z mosazi a keramiky.
Dodnes si výrobky Kenny&Mason zasluhují obdiv. Výbornou reputaci si značka vysloužila díky dlouholetému vývoji, precizní výrobě a neustálému zdokonalování se v ručních řemeslech. Dodnes je všechna sanita značky Kenny&Mason ručně vyráběna s tou největší láskou a kvalitou vlastními řemeslníky, kteří si své zkušenosti i znalosti předávali generace po generaci. Jistě jste se s jejich retro ventily, vodovodními bateriemi, sprchami, umyvadly nebo samostatně stojícími retro vanami setkali v časopisech o bytovém designu nebo osobně v luxusních hotelích a stylových soukromých interiérech. Všechny výrobky Kenny&Mason mají svůj příběh a nesou si s sebou určitou část historie a nadčasové krásy.

Retro sanita i v Česku díky výhradnímu zastoupení Laurens Radiátory

Celosvětově unikátní kolekci britské značky Kenny&Mason si nyní můžete prohlédnout i v Česku. Značku totiž exkluzivně zastupuje česká firma Laurens Radiátory, která je proslulá svým pečlivým přístupem k samotné výrobě. Radiátory firma sestavuje a testujte výhradně sama, ručně a s velikou odbornou péčí. Proto zaručuje dlouhodobou životnost, barevnou stálost a nadčasovou stylovost.

Abyste vzhled interiéru dotáhli k dokonalosti, nezapomeňte na stylové topení. Vyberte si některý z modelů rustikálních, secesních nebo retro radiátorů do koupelny a ostatních místností.

Všechny retro radiátory si můžete prohlédnout na novém, přehledném webu: http://retro-radiatory.cz. Najdete zde bohatou fotogalerii, ceník a především katalog plný reálných fotografií z realizací v České a Slovenské republice.  
 
Více informací o retro sanitě do koupelen a kuchyní naleznete na www.retrosanita.cz.
20.10.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444