Kdo vyhrál v soutěži Jaro u nás doma 2020?

I když bylo letošní jaro poznamenáno koronavirovou pandemií, málokdo si nechal ujít občasnou vycházku do přírody. Moc děkujeme pozorným čtenářům, kteří umějí vnímat přírodu a kteří nám zaslali krásné fotografie do jarní soutěže.

Výhercům velmi gratulujeme!

Výherci hlavních cen

Hlavní ceny, poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup samozavlažovacích květináčů v e-shopu plastia.eu posíláme paní Vieře Zielonkové a Mileně Dědinové

Výherci redakčních cen

Poukaz na výběr jakékoliv konstrukce Rollpa v hodnotě 1 000 Kč putuje k panu Luboši Martincovi za fotografii s názvem Moravské Toskánsko a dále k paní Elišce Švecové za fotku Jarní západ slunce.



Na knihy od nakladatelství SMART PRESS se může těšit paní Lucie Chobotská za fotku Jaro v ulicích, které zasíláme román od Zuzany Miškufové: Protože láska, paní Květoslava Synková získává knihu Návrat domů od autorky Blanky Vun Kannon a za fotku s názvem Jizerské úpolíny oceňujeme i pana Tomáše Eisnera, který může očekávat knihu Zahrada žije – Zahradničíme s dětmi od Anity Blahušové.

bydlinekJak probíhalo hlasování a vyhlášení soutěže
Fotografie, které splňovaly téma "JARO U NÁS DOMA", jste zasílali prostřednictvím  formuláře nebo e-mailu blog@bydleni.cz.

Pro fotografie bylo možné hlasovat na samostatné stránce JARO U NÁS DOMA do 2.6.2020 do 12:00.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 2 hlavní ceny vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

Redakce hodnotila estetickou kvalitu a originalitu fotografie. 



Partneři soutěže


18.06.2020 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444