Soutěž: Jaro u nás 2021

Zúčastněte se jarní soutěže

Jaro je tady! Jak ho přivítáte? Co na jaru milujete? Posílejte nám fotografie s jarní tematikou. Pokud budete mít štěstí, můžete vyhrát jednu z mnoha pěkných cen.

Těšíme se na vaše jarní příspěvky.

Soutěž byla 31.5.2021 ukončena, probíhá vyhodnocování výsledků.

bydlinekVelká jarní soutěž: Jaro u nás 2021
Vaši fotografii s jarní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Jaro u nás 2021, kde je možné pro fotky hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 31.5.2021. Soutěž byla 31.5.2021 ukončena, probíhá vyhodnocování výsledků.

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 18 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

 


Hlavní cena: 20 % sleva na dveře CLARA s bílým 3vrstvým HQ lakem

Novinka mezi interiérovými dveřmi s bílým 3vrstvým HQ lakem tvrzeným UV světlem vnese do vašeho domova pocit prvorepublikového luxusu za přijatelnou cenu. Eleganci dveří CLARA MASONITE je možné vystupňovat různou mírou prosklení nebo také černými kontrastními doplňky – rámečky, klikami, panty. Zajímavá je také varianta s lesklým hliníkovým rámečkem ohraničujícím prosklení dveří.

Sestavení dveří podle vašich představ je možné v on-line konfigurátoru nebo osobně s techniky v 21 vzorkových prodejnách MASONITE spol. s r.o. v ČR.

Podmínky: Slevu lze uplatnit na maximální počet 5 ks dveří pro jednoho výherce. Výhru je třeba uplatnit u výrobce nejpozději do 30. 12. 2021.  Na výhru se nevztahuje právní nárok.

www.masonite.cz

Redakční cena: Bezdrátové skryté ozvučení od značky DEXON. Ozvučte si terasu! 

Co takhle oblíbenou hudbu na terase, v pergole, na balkóně nebo v zahradním altánku? Vytvořte si příjemnou atmosféru pro relax i správnou náladu pro grilovačky a domácí párty. Reproduktory budou nenápadné v podhledu a nenaruší vzhled terasy. Pokud podhled není k dispozici, použijete nástěnné reprosoustavy. Nebudete muset „tahat“ nové kabely. Zvuk přenesete do reproduktorů bezdrátově po WiFi nebo Bluetooth. Obsluha bude snadná i pro technicky nepolíbené. A navíc, ozvučení je bez údržby a děti jej nepoškodí.

Více o českém systému chytrého ozvučení pro terasy a pergoly na této speciální stránce.


 

Redakční cena: RELAX puzzle 500 XL dílků od české značky Dino

Dva z vás mohou relaxovat při skládání XL 500dílného designového puzzle, buď s motivem mandaly nebo sovy.

 

Redakční cena: Desková hra Sequence od české značky Dino

Probuďte v sobě stratéga a natřete to soupeřům ve hře Sequence. Hra je jednoduchá, zábavná a lehce návyková. Baví děti, dospělé i seniory. Užijte si společný čas s vaší velkou rodinou, hru může hrát až 12 hráčů najednou. 


Redakční cena: Legendární Tatra 148 od českého výrobce Dino

Kdo by neznal tento legendární 72 cm dlouhý plastový náklaďák? Bytelná hračka, vyráběná v české republice, zabaví každé malé dítě. Určená do domu, na písek i zahradu. Spolehlivě uveze každý náklad. Má nostnost 100 kg, bezpečnostní aretaci korby a praktické madlo nad kabinou. Certifikovaná pro děti od jednoho roku. Výherce si může vybrat libovolnou barvu Tatry

 

Redakční cena: Jednorázová 20% sleva na produkty SolarVenti zakoupené u společnosti SolarAir s.r.o.

Společnost SolarAir jako výhradní zástupce pro Česko a Slovensko nabízí řešení v boji
s vlhkostí, plísní a zatuchlým vzduchem ve vaší nemovitosti. Teplovzdušné solární panely
SolarVenti jsou efektivní způsob větrání, který může být nezávislý na elektřině. V létě větrá a
ochlazuje a v zimě temperuje a tím snižuje náklady na vytápění! Výherce získá 20% slevu na produkty SolarVenti, sleva je uplatnitelná do 31.12.2021. 

Redakční cena: 2x Návrat domů. Jak být šťastná a plná sil ve 21. století. Cesty k moudrosti, životní rovnováze a k sobě samé

Autorka: Blanka Vun Kannon

S touto knihou (a s chvilkami věnovanými sobě) se s lehkostí stanete tvůrkyní svého života —
takového, po jakém v hloubi duše toužíte.

Kniha plná zásadních informací je darem pro každou ženu, která hledá v životě harmonii a
rovnováhu. Najdete v ní lehce realizovatelné rady z oblasti třídění nepotřebných věcí podle zásad
Feng Shui, vědomého utváření harmonického domova, hospodaření s osobní energií, posílení
intuice a mnoho dalších. Každá z kapitol vás láskyplně povede domů, k sobě samé, do vašeho
středu. Díky 33 inspirativním cvičením a dalším praktickým návodům objevíte svou vnitřní
moudrost a začnete v souladu s ní vytvářet svůj domov i život.

Knihy věnovalo do soutěže nakladatelství SMART PRESS.

Redakční cena: 3x Prémiové kryty na záda smartphonu od značky TACTICAL

3 z vás se mohou těšit na TACTICAL Velvet Smoothie Kryt pro Apple iPhone 11. Pouzdro Velvet Smoothie je vyrobeno ze silikonového materiálu velmi příjemného na dotek, označovaného jako Liquid Silicon. Kryt chrání rohy telefonu a poskytuje mu maximální ochranu i v případě pádu. Vnitřní výstelka je z jemného mikrovlákna a zabraňuje poškrábání telefonu při vniknutí prachu a jiných nečistot. Lehce vyvýšené okraje okolo displeje navíc zamezují jeho poškrábání, pokud telefon pokládáte displejem dolů. 


Redakční cena: 3x Ergonomické myši od značky TRUST  

Další 3 výherci mohou očekávat myš Trust Verto, Voxx nebo Orbo. Vertikální myši uvolňují nepřirozeně zatížené svaly a pomáhají předcházet syndromu karpálního tunelu. Bezdrátové varianty myší Trust Orbo, Trust Verto a Trust Voxx uvedou předloktí i zápěstí do přirozené polohy a zabraňují tak jejich přílišnému namáhání. 
  

Redakční cena: 2x Elektrický topinkovač SENCOR

Topinkovač Sencor vyniká nádhernou perleťovou barvou, má 2 otvory na pro opékání 2 toastů, ale díky přídavnému roštu lze i opékat například i bagetu. Ovládání je jednoduché a přehledné i díky světelnému displeji. Má 9 stupňů nastavení intenzity pečení, umí i rozmrazovat a díky funkci High lift a výsuvné misce lze odstranit i malé drobečky velice pohodlně. 
 

Redakční cena: 2 balíčky krémů na ruce s pumpičkou od značky Dermacol

Také máte někdy pocit, že svoje ruce nepoznáváte? Po zimě bývá jejich pokožka vysušená, a když k tomu přičteme ještě celý dlouhý rok používání dezinfekcí, dostaly naše ruce pořádně zabrat! S příchodem jara se také blíží zahrádkářská sezóna a venkovní aktivity. Ruce tak budeme mýt ještě častěji a intenzivněji, proto péči o ně nezanedbávejte a sáhněte po speciální péči navržené přesně pro tyto účely. 2 výherci od nás obdrží balíček heřmánkového, mandlového a kokosového krému.

bydlinekVelká jarní soutěž: Jaro u nás 2021
Vaši fotografii s jarní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Jaro u nás 2021, kde je možné pro fotky hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 31.5.2021. Soutěž byla 31.5.2021 ukončena, probíhá vyhodnocování výsledků.

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 18 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

 



Partneři jarní soutěže:




 
01.04.2021 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444