Jak vypadá jaro u vás doma? Velká soutěž startuje

I když si letošní jaro užíváme spíše z balkonu nebo zpoza oken, i tak nám může probouzející se příroda dělat radost. Pošlete nám fotografii s jarní tematikou a zúčastněte se soutěže Jaro u nás doma.

Posílat nám můžete váš jarně vyzdobený balkon, okno, celý interiér, květinová aranžmá, první jarní rostliny, ale třeba i velikonoční pokrmy. Jaro je široké téma a my se těšíme na vaše originální nápady.

Soutěž byla 2.6.2020 ukončena, probíhá sčítání hlasů.

bydlinekJak na to?
Vaši fotografii, která splňuje téma "JARO U NÁS DOMA" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce JARO U NÁS DOMA, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 2. 6. 2020 do 12:00. Soutěž byla 2. 6. 2020 ukončena, probíhá sčítání hlasů. 

Princip vyhlášení vítězů: 
- 2 hlavní ceny vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 

Hlavní cena: Dva poukazy v hodnotě 1000 Kč na nákup samozavlažovacích květináčů v e-shopu plastia.eu

Dva výherci se mohou těšit na poukaz v hodnotě 1 000 Kč u společnosti PLASTIA. Společnost Plastia, ryze česká rodinná firma sídlící v Novém Veselí na Vysočině, se zaměřuje především na výrobu samozavlažovacích květináčů a truhlíků. Letos přichází na trh s novinkou – závěsným květináčem BERBERIS, který představuje kombinaci kvalitního materiálu i zpracování a originálního designu. Na první pohled zaujme dvojbarevným zpracováním, ukrývá však i celou řadu technologických vychytávek. Kulatý květináč BERBERIS je určený pro venkovní použití, díky chytrému špuntu však můžete zaslepit odtokový otvor a použít jej i v interiéru. Také popruh na zavěšení je možné odejmout a ozdobit květináčem třeba stůl či parapet.
 
Poukaz může výherce využít například na nákup krásného závěsného květináče Berberis a mnoho dalšího potřebného zahradního příslušenství. 

Doporučená cena závěsného květináče BERBERIS o poloměru 26 cm je 449 Kč a o poloměru 30 cm je 499 Kč.

Redakční cena: 2x poukaz na výběr jakékoliv konstrukce Rollpa v hodnotě 1 000 Kč

Stavebnice Rollpa je tvořena plastovými trubkami typizovaných průměrů i délek spojovaných několika druhy plastových konektorů, které umožňují sestavování prostorových konstrukcí pro nekonečné spektrum využití. Dva výherci si tak mohou sestavit pěstební stojan nebo třeba vertikální zahradu. Více informací zjistíte na www.rollpashop.cz.

Redakční cena: Román: Protože láska, Zuzana Miškufová

Čtivý román, v němž se z perspektiv jednotlivých postav postupně skládá a graduje nelehký rodinný příběh…

Čtyři ženy, čtyři sestry. Každá z nich je jiná, ale všechny touží po lásce a šťastné rodině. Další výherce jarní soutěže se může těšit na emotivní román o rodinných vztazích, minulosti, která může ovlivnit i naši budoucnost, a také o proměně, kterou všechny v určitém životním momentu procházíme.

Kateřině a Markétě náhle zemřela matka a smutek nad její ztrátou prožívají každá po svém. Katka truchlí, Markéta se uzavírá do sebe. Téměř současně se ovšem dozvídají, že mají ještě dvě nevlastní sestry – Hanku a Petru. Všechny čtyři ženy vedou své vlastní životy, vychovávají děti, řeší partnery, svatby i rozchody, a ani jedna z nich si není jistá, co si navzájem mohou dát. Když byly malé, jejich společný otec svou pozornost mezi paralelní rodiny dělil, takže nakonec chyběl úplně všem. Jsou ochotny se teď dělit i o své sestry? Po prvním nesmělém setkání ale poznávají, že se potřebují, že si rozumí a že jsou si hodně podobné. Jako sestry.

Redakční cena: Návrat domů, Blanka Vun Kannon

Jak být šťastná a plná sil ve 21. století
Cesty k moudrosti, životní rovnováze a k sobě samé
 
Dalšího výherce potěší kniha Návrat domů. Tuto knihu ocení především ženy, které se s ní (a s chvilkami věnovanými sobě) s lehkostí stanou tvůrkyněmi svého života — takového, po jakém v hloubi duše touží.

Kniha plná zásadních informací je darem pro každou ženu, která hledá v životě harmonii a rovnováhu. Najdete v ní lehce realizovatelné rady z oblasti třídění nepotřebných věcí podle zásad Feng Shui, vědomého utváření harmonického domova, hospodaření s osobní energií, posílení intuice a mnoho dalších. Každá z kapitol vás láskyplně povede domů, k sobě samé, do vašeho středu. Díky 33 inspirativním cvičením a dalším praktickým návodům objevíte svou vnitřní moudrost a začnete v souladu s ní vytvářet svůj domov i život.
 

Redakční cena: Zahrada žije – Zahradničíme s dětmi, Anita Blahušová

Jedinečná, zábavná, naučná! Odpojte děti od přístrojů a napojte je na přírodu! Užijte si společně strávený čas!
Kniha srozumitelně a zábavně vysvětluje principy zahradničení (nejen) s dětmi, poskytuje kalendářní přehled pro celý rok a slouží jako praktický manuál pro jakoukoli zahradu. Je jedinečná v tom, jak se cíleně zaměřuje na zapojení (menších i větších dětí) do veškerého dění. Nabízí spoustu inspirace, jak si v zahradě tvořivě a příjemně hrát v jakékoli sezóně. Tato hra je propojena i s opravdovým pěstováním,  které bude bavit dospělé i děti a díky kterému si společně vypěstují krásnou vlastní úrodu! Celoroční životní cyklus zahrady se prolíná s konkrétními pracovními postupy a činnostmi vhodnými pro děti, formou originálních, ale přitom snadno zvládnutelných projektů.

Navíc se čtenář dozví spoustu zajímavých detailů ze života zvířat i fungování rostlin. Seznámí se také s hezkými tradičními rituály, které můžeme i dnes s chutí zapojit do moderního rodinného života. A dozví se, jak proměnit svou zahradu v opravdu živé a zajímavé místo plné zeleně, květin a jedlých plodů, plné motýlů i ptáků, záhonků i skrýší: zdroj radosti, úrody a dobrodružství.

Autorka, jež je známá i svou prvotinou Zahrádka v květináči, své znalosti a zkušenosti pravidelně zveřejňuje na svém blogu http://www.zahradamebavi.cz/. Kniha je nabitá autorčinými krásnými fotografiemi z reálného pestrého roku s dětmi na zahradě, návodnými postupy a ilustracemi. Je určena dětem a jejich průvodcům: rodičům, prarodičům i pedagogům.

Všechny knihy do jarní soutěže věnuje nakladatelství SMART PRESS. Knihkupectví jsou sice zavřená, ale knihy jsou k dostání na e-shopu nakladatelství www.smartpress.cz (skladem a ihned k dodání).

bydlinekJak na to?
Vaši fotografii, která splňuje téma "JARO U NÁS DOMA" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce JARO U NÁS DOMA, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 2. 6. 2020 do 12:00. Soutěž byla 2.6.2020 ukončena, probíhá sčítání hlasů. 

Princip vyhlášení vítězů: 
- 2 hlavní ceny vybírá redakce z 25 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 



Partneři soutěže


07.04.2020 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444