Hledáme fotku léta. Zapojte se do Velké letní soutěže

Jak vypadá vaše léto? Povedla se vám zachytit vtipná momentka? Nebo si naopak na pěknou fotografii rádi počkáte? Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 24. září 2018 12:00. Soutěž byla ukončena. Na výherce se můžete podívat ZDE.

bydlinekJak na to?
Vaši fotografii, která splňuje téma "Moje léto" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Velká letní soutěž 2018, kde pro ně bylo možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 24. září 2018 12:00. Soutěž byla ukončena, podívejte se na VÝHERCE.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere jednoho vítěze, který obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 

Hlavní cena: Víkendový pobyt v mobilním domě až pro pět lidí

Výherce Velké letní soutěže se může těšit na pobyt v unikátním mobilním domě. S sebou si můžete vzít až 4 přátele. A že všechno potřebujete naplánovat? Máte čas! Voucher na pobyt uplatníte až v květnu 2019.
 
Voucher do soutěže věnoval MARVEL MOBILNÍ DOMY, největší prodejce nových i bazarových mobilních domů v České i Slovenské republice, u kterého máte vždy dopravu zdarma.

Vybrané mobilní domy můžete financovat hypotékou a kolaudovat je. Je to skvělá příležitost, jak bydlet do 1 milionu korun nebo od 2 500 Kč za měsíc.

Nabídku mobilních domů si můžete prohlédnout zde



Redakční cena: Voucher na nákup balených paliv v hodnotě 2 000 Kč

Cenu do soutěže věnoval OPTIMTOP, internetový dodavatel pevných paliv pro domácnosti s rozvozem po celé ČR. Zákazník si může vybrat z nejširší nabídky, ať už k vytápění svého domu používá dřevěné brikety, pelety, dřevo, uhlí, rašelinové nebo uhelné brikety. Z pohodlí domova si můžete vybrat palivo, které preferujete a využít aktuální akce, kdy vám objednané palivo špičkové kvality dovezeme až domů ZDARMA.


Redakční cena: Všestranný kapesní nůž Swiss Tool Victorinox

Cenu věnuje švýcarská společnost Interhome, která se více než 50 let specializuje na krátkodobé pronájmy domů a apartmánů po celé Evropě. Pokud jste majitelem domu, chaty, chalupy či bytu v atraktivním regionu v ČR či na Slovensku, pronajímejte s Interhome, jednou z nejúspěšnějších agentur v oboru. Díky celosvětové rezervační síti garantuje skvělé obsazení a zajišťuje kompletní servis od propagace po komunikaci s hosty. V řadě turistických lokalit, např. v Praze, se navíc postará o správu a úklid rekreačních objektů. Pevně si stojí za kvalitou a profesionalitou poskytovaných služeb.

Vaše nemovitost bude u Interhome v dobrých rukách a Vy budete jednoduše vydělávat.

 

Redakční cena: Sada tří polštářků s paspulí od Atelier Orsei

Ateliér Orsei vznikl roku 1993, kdy se specializoval na navrhování, šití a instalaci okenních dekorací. Postupem času rozšiřoval artikl o tapety, koberce, veškeré textilní dekorace, potahové látky, čalouněné sedací soupravy a postele. Za dobu svého působení ateliér vybavil řadu hotelů z celé ČR, ambasády, úřady a každoročně víc jak sto rodinných domů a bytů. Mezi nejprestižnější zakázky studia patří rekonstrukce Obecního domu, pětihvězdičkové hotely Renaissance v Praze a Esplanade v Mariánských lázní.

Ateliér Orsei získal také mnohá ocenění např. za nejlepší design a zpracování dekorace - „Okno roku". V současnosti jsou v portfoliu studia koberce evropských značek, designové tapety vhodné jak pro solitérní tak pro stylovou úpravu stěn, garnyžové a stínící systémy, velkou škálu barev, materiálů a vzorů záclon, dekoračních a potahových látek, sedací soupravy a postele předních tuzemských i zahraničních výrobců. Návrháři ateliéru jsou připraveni vypracovat výtvarné návrhy dle přání a vkusu klienta s přihlédnutím k dalšímu vybavení interiéru.

Redakční cena: Přenosné monitorovací zařízení pro přesné sledování CO2

Další šťastlivec může získat přístro ZG106 - přenosné monitorovací zařízení pro přesné sledování CO2 s rozsahem 0 - 3000 ppm. Navíc vedle měření koncentrace CO2 umožňuje měřit i okolní teplotu a obě hodnoty po omezenou dobu (posledních 24 hodin) zaznamenávat. Pro zajištění dlouhodobé stability používá optickou technologii NDIR. 

Pomáháme vytvářet zdravé vnitřní prostředí tím, že čidla snímají kvalitu vnitřního vzduchu a přímo řídí ventilační jednotky nebo upozorňují na potřebu větrání.Problematika kvality vnitřního vzduchu nabývá stále většího a většího významu, tak jak postupují vpřed trendy bydlení, kdy jsou budovy více tepelně zaizolované a stále těsnější. Cílem společnosti Protronix je zvýšit komfort vnitřního prostředí a současně minimalizovat náklady na vytápění, větrání a klimatizaci vnitřních prostor tím, že čidla trvale sledují kvalitu vzduchu a efektivně řídí ventilační systémy podle aktuálního stavu. 

Více informací získáte na adresách: www.cidla.cz, www.cereforair.eu, www.protronix.eu.

Redakční cena: Zelenina z ekozahrady – pro radost i soběstačnost od autorů Jaroslava Svobody a Lady Svobodové

Kniha je určena všem, úplným začátečníkům i pokročilým pěstitelům, kteří touží po co nejpřirozenějších metodách péče o záhony i rostliny. Je jedinečným manuálem pro malé i velké zahrady a rodové statky. Nadchne i ty, kdo o zahradničení zatím třeba jen uvažují. Dozvíte se, jak vybudovat harmonický plodící ekosystém (od dvou záhonů až po velké záhonoviště), jak do něj kromě celoročně dostupné a zdravé zeleniny začleňovat také bylinky, okrasné trvalky, vodní záhony, letní kuchyni, ochranné zídky nebo venkovní koupací vanu. Objevíte zároveň hojnost možností, jak svou úrodu chutně a snadno zpracovávat v kuchyni.

Kniha volně navazuje na bestseller Kompletní návod k vytvoření EKOZAHRADY a rodového statku, přelomový titul o permakulturním zahradničení, který komplexně postihuje design ekozahrady od nejmenších detailů, zeleniny, trvalek, květnaté louky a jezírek až po přesah do většího jedlého lesa.

Knihu do soutěže věnovalo nakladatelství SMART PRESS.

bydlinekJak na to?
Vaši fotografii, která splňuje téma "Moje léto" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Velká letní soutěž 2018, kde pro ně bylo možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 24. září 2018 12:00. Soutěž byla ukončena, ZDE najdete výherce.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere jednoho vítěze, který obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 


PARTNEŘI SOUTĚŽE


05.09.2018 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444