Soutěž o novou pračku Indesit INNEX a další ceny

S létem konečně přišel čas prázdnin, dovolených a výletů, které slibují dobrodružství, setkávání a dostatek zajímavých zážitků. Jsme zvědaví, jak naši čtenáři tráví léto, proto jsme pro vás připravili novou fotografickou soutěž na téma “Letní úlovky". Posílejte nám vaše nejlepší fotografie, vítěz bude odměněn novou pračkou Indesit INNEX!

Když se řekne léto...

Posílejte nám fotografie vašich zážitků z výletů, cest, dovolených a prázdnin. Těšíme se na momentky, které jste zachytili v zahraničí, doma, na terase, zahradě, na půdě, v lese nebo třeba u rybníka. Neklademe žádná omezení, necháváme prostor vaší kreativitě. Šanci vyhrát má každá fotografie.

bydlinek

Vyhrajte pračku Indesit INNEX a další ceny pro domácnost od Indesit

  • Fotografii na téma "Letní úlovky" posílejte pomocí formuláře, který naleznete na konci článku. 
  • O nejlepší fotografii hlasujte na samostatné soutěžní stránce: Letní úlovky
  • Fotografie s nejvíce hlasy vyhrávají.
Soutěž byla 14. září v 12:00 ukončena. Jména vítězů naleznete zde: www.bydleni.cz/clanek/Vyhlaseni-vitezu-souteze-Letni-ulovky-2015

 

Hlavní cena: pračka Indesit INNEX 


Autor vítězné fotografie, která obdrží nejvíce hlasů, bude odměněn hlavní cenou - předem plněnou pračkou Indesit INNEX


Pračka Indesit INNEX nabízí patentovanou programovací technologii, díky které stačí pouze jeden stisk tlačítka Push & Wash k zapnutí pračky a spuštění praní. Nejběžněji používaný prací cyklus Bavlna & Syntetika pro 4 kg prádla při teplotě 30°C a 1200 otáčkách již nemusíte díky univerzálnímu tlačítku Push & Wash složitě nastavovat.

Pračka navíc disponuje dalšími 14 pracími cykly pro až 8 kg prádla s klasickým ovládáním. Těšit se můžete mimo jiné na speciální péči o sportovní funkční oblečení a obuv, programy pro účinné odstranění skvrn s předvolbou jejich původu (Jídlo, Práce, Outdoor), antialergenní cyklus nebo volbu Fast Forward umožňující předčasné ukončení jakéhokoliv pracího cyklu za pouhých 20 minut. Pračka má přehledný digitální displej, díky automatickému nastavení množství vody dle aktuální náplně a úsporným programům je v energetické třídě A+++, takže vám nejen perfektně vypere, ale i ušetří.

Další ceny pro nejlepší fotografy

 
Dalších 5 autorů fotografií s nejvíce hlasy bude odměněno sadou profesionálního příslušenství pro domácnost značky PROFESSIONAL, kterou vyrábí a doporučuje Indesit.

Silikonová poklička PROFESSIONAL

  • Univerzální silikonová poklička je vhodná pro vzduchotěsné uzavření všech obvyklých kuchyňských nádob, zejména misek, hrnců, kastrolů apod. Lze ji použít na vaření nebo ke skladování potravin. 

Kouzelná houbička PROFESSIONAL

  • Odstraňuje všechny druhy nečistot pouze s použitím horké vody bez čisticích prostředků. Po navlhčení v horké vodě proniknou vlákna houbičky do pórů tvrdých povrchů, kde rozpouštějí i ty nejodolnější nečistoty. Účinně vyčistí všechny povrchy, včetně ocelových a smaltovaných povrchů domácích spotřebičů, dveří, podlah, rolet, zahradního nábytku nebo třeba tenisek.

Čisticí utěrka z mikrovláken PROFESSIONAL

  • Ideální prostředek pro každodenní čištění všech materiálů nejen v kuchyni nebo v koupelně. Utěrka je vyrobena z mikrovláken, která jsou 250krát tenčí než lidský vlas, tkanina proniká do pórů jakéhokoliv materiálu, odstraňuje nečistoty a otisky prstů bez poškození povrchu. Utěrka je velmi vhodná pro ocelové, dřevěné, kovové a plastové povrchy a zrcadla.

Sprej na odmrazování chladničky a mrazničky PROFESSIONAL

  • Profesionální sprej pro rychlé odstranění ledu ze stěn chladniček a mrazniček. Sprej urychluje proces odmrazování, navíc je naprosto bezpečný a nezanechává žádné zbytky. Není tedy nutné interiér chladničky či mrazničky po použití čistit. Sprej nastříkejte na namrazenou plochu a nechte cca 10 - 15 minut působit.

Pohlcovač pachů PROFESSIONAL

  • Absorbuje zápach a čistí vzduch v chladničce. Jedná se o bezpečný prostředek s obsahem aktivního uhlí a gelu, které se dobře snášejí s jídlem. Originální design umožňuje umístění kdekoliv uvnitř chladničky, aniž by prostředek zabíral příliš místa. Pohlcovač pachů vydrží aktivní cca 3 měsíce.
bydlinek

Jak soutěžit o pračku Indesit INNEX a další ceny :

  • Vložte fotografii na téma "Letní úlovky" pomocí níže připojeného formuláře. 
  • Pro svou fotografii každý den hlasujte na samostatné soutěžní stránce Letní úlovky
Soutěž byla 14. září v 12:00 ukončena. Jména vítězů naleznete zde: www.bydleni.cz/clanek/Vyhlaseni-vitezu-souteze-Letni-ulovky-2015

INDESIT jako hlavní partner soutěže


Hlavním partnerem fotografické soutěže "Letní úlovky" je značka Indesit, jedna z největších evropských značek domácích spotřebičů.
13.07.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444