Zpestřete si pitný režim: Vyhrajte lahve z nové edice FRUITS

Zdravý pitný režim vůbec nemusí být nudný! Potvrzuje to i nová limitovaná edice FRUITS od značky SodaStream, která jednoduše zpestří váš pravidelný přísun tekutin. Set tří lahví na vodu v hravém designu s motivem ovoce obsahuje i tipy na ochucení perlivé vody, které potěší oči i chuťové buňky.

Nejen milovníci bublinek si oblíbili značku SodaStream, která je světovou jedničkou ve výrobě perlivé vody. Její opakovaně použitelné lahve ze zdravotně nezávadného plastu bez obsahu BPA ocení každý, komu záleží na pitném režimu i životním prostředí.

Novinka v portfoliu – edice FRUITS s motivy šťavnatého ovoce – obsahuje set tří tlaku odolných lahví o objemu 1 litr. Použít je lze při přípravě naperlené vody ve všech výrobnících SodaStream vyjma modelu Crystal a Penguin. Nebo si do nich jednoduše připravit svoji dávku čerstvé vody ochucené kousky ovoce, kterou budete mít po ruce vždy, když potřebujete doplnit tekutiny. Design lahví i recepty na přebalu obsahují oblíbené ovoce – jahody, citróny a ananas – doplněné o zajímavé chuťové kombinace bylinek, koření či dokonce zeleniny. Díky tomu můžete mít na stole každý den jinou, vizuálně i chuťově pestrou kombinaci, kterou si každý může ještě vyladit podle vlastních preferencí.

Doporučená cena limitované edice sady lahví je 399, – Kč.
 

Tip na citrónové osvěžení od SodaStream

  • 2 plátky citrónu rozkrojené na polovinu
  • 3 dlouhé plátky okurky
  • 1 plátek zázvoru
  • 4 mátové listy
  • 1 litr perlivé vody
 
Připravte si čerstvě naperlenou vodu ve výrobníku SodaStream a přímo do lahve nebo karafy přidejte všechny ingredience. Servírujte vychlazené, případně s kostkami ledu.

bydlinekSoutěž o 3 balení lahví Sodastream FRUITS
3 z vás se mohou těšit na balení lahví z nové edice FRUITS. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování. Nápovědu se dozvíte na adrese: https://www.sodastream.cz/. Soutěž trvala do 28.9.2021. Výherci: Petra Polická, Magda Vostrá, Dana Šamborová

07.09.2021 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444