Známe výherce velké vánoční soutěže

Děkujeme všem soutěžícím, kteří nám zaslali své fotografie s vánoční tematikou. Sešla se jich opravdu velká várka, a tak jsme měli co dělat, abychom vyhlásili ty nejpovedenější. Nebylo lehké rozhodnout mezi krásně nazdobenými stromečky, povedenými adventními věnci, voňavým cukrovím nebo veselými dětmi. Nakonec však vítěze známe.

1. místo - cena čtenářů

Nejvíce vašich hlasů obdržela soutěžící Anna Pytlíková s fotografií “První svíčka zapálená”. Gratulujeme a výherkyni zasíláme hlavní cenu - myčku nádobí od společnosti Whirlpool.
Další čtyři soutěžící byli odměněni redakcí.
 

U nás za vesnicí

Tato působivá fotografie sice možná není přímo vánoční, ale ticho, téměř hmatatelný klid a nenapodobitelná krása zimní krajiny, které zachycuje, přinášejí přesně takovou atmosféru, po jaké o Vánocích toužíme.

Autorovi fotografie, panu Adamu Vichlendovi gratulujeme a zasíláme výrobník perlivé vody SodaStream.
 

Staročeské Vánoce

Autorce se s důslednou pečlivostí podařilo představit prastaré atributy českých vánočních svátků, ke kterým se v řadě domácností s potěšením vracíme. Tady Santa nebyl…

Paní Radce Přibylové gratulujeme a zasíláme poukaz do e-shopu SuperDISKONT v hodnotě 1 000 Kč.

Radost ze stromečku

Moc vydařená momentka zachycuje radostnou náladu rodinných Vánoc, pro kterou mnohdy stojí za to podstoupit i trochu toho protivného shonu…

Paní Markéta Foltýnová získává knihu Láskominy Denisy Bartošové – Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok od nakladatelství Smart Press.

Plující přání

Hezká stylová fotografie se silnou atmosférou, která jednomu ze starých vánočních zvyků dodává přídech tajemného kouzla.

Autorka fotografie, paní Jenifer Bartůšková od nás získává masivní krejčovské nůžky značky Fiskars.
14.01.2016 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444