Změna je radost - vyhlášení vítězů

Výherní fotografie pana Jaroslava Martínka

Výherní fotografie pana Jaroslava Martínka

Soutěž Změna je radost, do které jste nám zasílali fotografie vašich tvůrčích dovedností, je ukončena. Ze všech zaslaných fotografií postoupilo do finále deset s nejvyšším počtem obdržených hlasů. Z nich pak redakce BYDLENI.CZ vybrala tři vítěze.

Po celý březen až do včerejšího dne jste nám zasílali fotografie vašich kutilských dovedností. Ukázali jste nám, jak jste zruční i umělecky nadaní, že se nebojíte pustit i do rozsáhlých rekonstrukcí a kompletních staveb.

Rádi bychom všem soutěžícím poděkovali za účast a především projevili obdiv jejich dovednostem. Z většiny fotek čiší potěšení z kutění a radost ze změny. Soutěž opět potvrdila, že jsme národem kutilů a že nás to baví. :-)

Finalisté, kteří obdrželi nejvíce hlasů


Výherci:


1. místo:
Jaroslav Martínek za fotografii "Chaloupka pro děti"

  • Výherce se může těšit na vertikutátor od společnosti Mountfield.

2. místo: Vilma Kovaříková za fotografii "Když nám Berounka vzala během 1 dne chatičku,tak během 1 roku jsme si postavili novou..."

  • Výherce obdrží švédskou kovanou sekerku HULTAFORS Trekking Classic z e-shopu www.profi-odevy.cz.

3. místo: E. Humplíková: za fotografii s popisem "Při rekonstrukci panelového bytu byla pro nás největším oříškem kuchyň. Z původní dispozice-průchozího umakartového jádra-jsme chtěli vytvořit vzdušnou, prostornou, moderní a praktickou kuchyň, koupelnu a WC, což se nám povedlo."

  • Paní Humplíkové zasíláme set povlečení z e-shopu My Best Home

Redakční cena


Redakce BYDLENI.CZ oceňuje nezávisle na počtu obdržených hlasů fotografii "Moje práce ze dřeva" od autora Davida Práška. Obdivujeme zručnost, um a především oceňujeme autorovu lásku ke dřevu, která je z fotografií patrná. Výherci zasíláme redakční cenu - Svítící Bobule.

 

Prohlédněte si všechny soutěžní fotografie:


12.04.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444