Zavítejte na tradiční veletrh Stříbrné vánoční dny

Nevíte, co letos koupíte rodině k Vánocům? Hledáte inspiraci, jak vánočně vyzdobit byt? Zveme vás na tradiční veletrh Stříbrné vánoční dny, kde si můžete nakoupit originální dárky, odnést spoustu nápadů a především zažít příjemnou sváteční atmosféru. 

Stříbrné vánoční dny se uskuteční ve dnech 12. až 15. 12. 2020.ve veletržním areálu PVA EXPO v Praze - Letňanech. 


  • Chybět nebudou tradiční sekce Vánoční hody, Fashion zóna a Český jarmark s rukodělnými výrobky. 
  • Děti zabaví pestrý pódiový program nebo kreativní workshopy. 
  • Celou rodinu v sobotu zaručeně roztančí italské legendy Drupi & Davide Matioli. 
  • Ve stejný den se v Hale 6 uskuteční také Vánoční bezlepkový trh. 
  • Letošní třešničkou na pomyslném dortu budou dva koncerty českých zpěvaček: Debbi a Báry Basikové. Více se o koncertech můžete dozvědět v tomto článku.

Pořadatelé lákají na úchvatnou vánoční výzdobu, bohatý doprovodný program, nespočet prodejců s kvalitními produkty, inspirativní vánoční dekorace, zajímavé soutěže, tvůrčí dilničky a především pohodovou sváteční atmosféru. 
27.11.2019

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444