Veletrh zastřešeného bydlení

Mezinárodní veletrh střešních krytin, materiálů, doplňků, izolací, řemesla a služeb pro stavbu a renovaci střech Střechy Praha 2007 se zvýrazněnými tématy Konstrukčně a ekonomicky vyvážené střechy a Dřevo – materiál budoucnosti probíhá v těchto dnech na výstavišti v Praze-Holešovicích. Jeho novou sekcí se letos stala nabídka developerských, stavebních a realitních firem nazvaná „Zastřešíme Vaše bydlení“.

Předchozí ročníky veletrhu potvrdily zájem veřejnosti nejen o stavby nebo rekonstrukce střech a vše co s nimi souvisí, ale i o komplexní nabídku bydlení. Proto se pořadatelé veletrhu rozhodli oslovit s nabídkou účasti i přední firmy na trhu nemovitostí. Nová sekce veletrhu zahrnuje nabídku bytů, staveb rodinných domů na klíč, pozemků, finančního poradenství i projektování včetně doprovodného programu se zaměřením na aktuální situaci na trhu nemovitostí s účastí zástupců státní správy a mnoha dalších odborníků.

 

Nabídka nového bydlení od Ekospolu

 

Jedním z vystavovatelů v této sekci je developerská společnost Ekospol, která zde prezentuje nový bytový areál v Praze 10 „Nové Měcholupy“, o nějž je obrovský zájem. Jen za první 2 měsíce bylo vyprodáno 85 % bytů. V této žádané lokalitě bude postaveno celkem 130 bytů. Nespornou výhodou bydlení v této lokalitě je dobrá dopravní dostupnost a občanská vybavenost.  Na koupi bytu je možné využít Hypotéku Ekospol, která přináší mj. kromě možnosti platit až 100 % z ceny bytu možnost odkladu plateb až do doby nastěhování se do nového bytu, což ocení hlavně klienti, kteří bydlí v nájemním bydlení a nebudou tak platit naráz hypotéku i stávající bydlení.

American Bohemian Corporation - Světlo, které prochází střechou


Exklusivní dovozce ventilačních turbín LOMANCO, světlovodů ODL a SUNPIPE, společnost American Bohemian Corporation, s.r.o. připravila pro letošní rok sérii veletržních prezentací, na kterých bude své výrobky předvádět. Prvním veletrhem, na kterém se firma bude prezentovat, jsou právě Střechy Praha. Jako na všech veletrzích, na nichž firma American Bohemian Corporation vystavuje, také zde jsou návštěvníkům  k dispozici proškolení specialisté na uvedené zboží, s kterými můžete konzultovat problematiku využití výrobků v praxi. Přímo na stánku jsou také předváděny klempířské ohýbačky VanMark, které mají mezi klempíři velkou oblibu. Přijďte a budete příjemně překvapeni kvalitou předváděných výrobků.

Veletrh Střechy Praha je typickým místem setkání odborníků s širokou veřejností formou diskusních fór, která jsou součástí doprovodného programu. Ta se vždy týkají nejdůležitějších a nejpalčivějších věcí v oboru. Na veletrhu fungují také poradenská a informační centra (Informační centrum EkoWATT, Informační centrum ČKAIT a Centrum Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR), kde se zájemci z řad veřejnosti mohou poučit o problémech, které je zajímají nebo které v praxi řeší.


Také letos proběhne v rámci veletrhu několik soutěží: Zlatá taška – tradiční soutěž o nejlepší exponáty výstavy, Soutěž zručnosti učňů 2007 v oboru pokrývač, klempíř a tesař a také Soutěž o nejpoutavější expozici veletrhu.


Návštěvníkům je po dobu veletrhu k dispozici pětimetrová horolezecká stěna, prodejna odborné literatury  a nezapomeńte rovněž, že denně probíhá losování o STŘECHU ZDARMA a o další atraktivní ceny (v pátek v 17 hodin a v sobotu v 16 hodin ve Střední hale).


Na veletrhu najdete také stánek internetového serveru BYDLENÍ.CZ, kde je vám k dispozici tým jeho redakce.

26.01.2007 | redakce Bydlení.cz
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444