Zamykejte s chytrým elektronickým zámkem

Novinka na českém trhu Nuki Smart Lock udělá z vašeho chytrého telefonu inteligentní klíč! Tento elektronický zámek vám otevře dveře, když přicházíte domů. Také už nebudete muset celý den přemýšlet nad tím, zda jste ráno zamkli. Navíc pomocí Nuki Bridge a Nuki App dokážete dveře ovládat a kontrolovat i vzdáleně. Je to opravdu snadné.

Nuki Smart Lock je zvenku neviditelný, jelikož se montuje na vnitřní stranu dveří. A co je důležité – jeho použití neovlivní stupeň zabezpečení dveří. Lze ho ovládat nejen pomocí chytrého telefonu, ale i pomocí hodinek Apple Watch či Android Smart Watch. Ovládání dveří tak bude ještě pohodlnější. Samozřejmostí je dokonalé šifrování a nejvyšší bezpečnostní standard komunikace.
 
Elegantní design Nuki Smart Lock od studia EOOS efektivně povznese estetickou hodnotu interiéru. Každý se nad vaším Nuki Smart Lock se zájmem pozastaví.
 

Ovládejte svůj zámek chytře

Nuki App v češtině je srdcem vašeho chytrého zámku. Jaké funkce umožňuje Nuki App spolu se zámkem Nuki Smart Lock?
Odemknout a zamknout
  • Prostřednictvím aplikace Nuki App na mobilním telefonu snadno otevřete a zavřete svůj chytrý zámek.
Auto Unlock
  • Smart Lock otevře automaticky, když budete přicházet domů. Budete mít volné ruce a telefon v kapse!
Lock´n´Go
  • Funkcí Lock´n´Go za vámi Nuki Smart Lock bezpečně zamkne, aniž byste museli otevírat aplikaci.
Přístupová práva
  • Spravujte přístupová práva pro vaši rodinu, přátele nebo chůvu – ať už trvalá, opakovaná či jednorázová.
Integrace chytrých hodinek
  • Nuki App existuje pro Apple Watch i hodinky s Androidem. Ovládejte svůj zámek pohodlně ze zápěstí.
Protokol
  • Pokud chcete, může aplikace NukiApp zaznamenávat, kdo a kdy Smart Lock odemkl nebo zamkl.

Ovládejte svůj zámek na dálku

Ovládejte a spravujte na dálku Nuki Smart Lock pomocí Wi-Fi rozhraní Nuki Bridge a aplikace Nuki App. Nebo chcete jen zkontrolovat, jestli už jsou vaše děti doma? Nyní všechny potřebné informace zjistíte pomocí pár dotyků na vašem chytrém mobilu. 
 

Co vše Nuki Smart Lock nabízí?
  • Vzdálené ovládání dveří, i když nejste doma
  • Vzdálená kontrola vstupu
  • Možnost integrace do chytré domácnosti díky HTTP API
  • Spojení pomocí Bluetooth (Smart Lock) a Wi-Fi (domácí síť)
  • Integrovaný síťový napáječ pro zásuvku 230 V
  • Maximální vzdálenost mezi Smart Lock a rozhraním Bridge  <5 m
  • Ovládací tlačítko pro obsluhu a LED pro zobrazení stavu

Ovládejte svůj zámek i bez telefonu

S malým a skladným bluetooth přívěskem FOB můžete kdykoliv odemykat a zamykat dveře i bez chytrého telefonu. Jeho jednoduché a bezpečné použití je ideální pro děti či seniory. Je kompatibilní s každým zámkem Nuki Smart Lock a k jednomu zámku můžete použít až 100 přívěsků Nuki FOB. A co když dojde ke ztrátě nebo odcizení přívěsku? Pomocí Nuki App jej snadno deaktivujete, takže nemůže dojít k jeho zneužití.
 

Montáž nemůže být jednodušší

Chytrý zámek Nuki Smart Lock můžete připevnit jednoduše na vnitřní stranu dveří přes stávající cylindrickou vložku a klíč. Podle výšky cylindrické vložky se na ni Smart Lock připevní svorkami nebo nalepí na dveře. Smart Lock začne fungovat, jakmile ho zkonfigurujete pomocí Nuki App. Dveře lze samozřejměi nadále zvenku odemykat pomocí fyzického klíče.
 

Kde zjistit více informací a kde chytrý zámek Nuki koupit?

Navštivte produktovou stránku Nuki, kde se dozvíte více informací. Zakoupit jej můžete v e-shopu, a to buď samostatně nebo jako výhodnou sadu Nuki Smart Lock + Bridge.
 
Produkty Nuki, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky, osvětlovací techniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o. Můžete ji kontaktovat na e-mail obchod@est-praha.cz. Navštivte také jejich stránky nebo e-shop.
20.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444