Vysajte nečistoty během pár vteřin s ručním vysavačem Vorwerk Kobold VC100

Soutěž

Znáte tu chvíli, kdy jste dovařili večeři, návštěva je téměř za dveřmi a na kuchyňské lince zůstaly nevzhledné zbytky mouky a drobky? Potřebujete je bleskově uklidit? Společnost Vorwerk nabízí elegantní řešení. Mějte neustále po ruce akumulátorový vysavač Kobold VC100.

Ruční vysavač Kobold VC100 je ideální pro rychlý úklid do každé domácnosti. Je skladný, lehký a díky tvaru rukojeti pohodlný do ruky. Díky svému designu se navíc stane ozdobou vaší domácnosti. Pohodlně vysát s ním můžete nejen drobky v kuchyni, ale také pohovku zaneřáděnou od chlupů vašeho domácího mazlíčka, autosedačku, rozsypanou hlínu při přesazování květin nebo jiné nečistoty. Jednoduchým způsobem lze regulovat intenzitu sání a snadno tak vysavač přizpůsobit jak nečistotám, tak povrchu, ze kterého se je snažíte odstranit.

bydlinekVyhrajte 3 ruční vysavače Kobold VC 100 od společnosti Vorwerk

Vyhrajte tohoto šikovného pomocníka, na kterého nedáte dopustit. Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku a přístroj v hodnotě 2 995 Kč, se kterým odstraníte drobné nečistoty prakticky kdekoliv, může být váš. S pouhými 750 g váhy a dvěma úrovněmi sacího výkonu zajišťuje Kobold VC100 čistý povrch v jediném okamžiku a vám tak zbude více času na vaše koníčky, rodinu či přátele.
Správnou odpověď a další informace naleznete na www.vorwerk.cz.

Soutěž trvá do 10. srpna 2015. Soutěž byla ukončena. Vítězi získávají vysavač Kobold VC 100:
Josef Malíř, Adéla Šiklová,  Pavel Kunc

10.07.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444