Vysajte chřipku

Čistý vzduch díky zdravotnímu systému HYLA

V době, kdy se šíří akutní respirační infekce v mnohem větší míře než v jiném ročním období, zajímáme se o různá preventivní ošetření. Efektivní způsob představuje čisticí systém HYLA, který zničí choroboplodné zárodky a připravý zdravý a čistý vzduch.

O šíření infekčních respiračních nemocech cestou kapének víme, a proto se snažíme vyhýbat přímému styku s nakaženými lidmi. Věděli jste však, že kapénkami lze kontaminovat i okolní předměty a prach?

Při šíření infekcí vzdušnou cestou záleží především na velikosti kapének:

  • Pokud je kapénka větší než 100 mikrometrů, klesá rychle k zemi a vysychá. Kontaminuje prach, který už na zemi je. Pak ho můžete vdechnut nebo se infekce do organismu dostane přes kůži. Při pohybu v místnosti tento prach víříte a ten se usadí na poličkách, květinách a předmětech kolem vás.
  • Kapénky menší než 100 mikrometrů zůstávají přítomny ve vzduchu a mohou být rychle vdechnuty.
  • Kapénky menší než 5 mikrometrů okamžitě vysychají a zůstávají ve vzduchu velmi dlouhou dobu. Navíc se při vdechnutí dostávají přímo do nejjemějších částí plic, protože se vyhnou tělesným obraným mechanismům, jako je řasinkový epitel apod.

Jak čistí vzduch zdravotní systém Hyla 

Pokud hledáte způsob, jak vyčistit vzduch, seznamte se se zdravotním systémem Hyla. Přístroj nasává vzduch s prachem, dráždivými látkami, alergeny a zapírá jej do vody. Vodu s infekčními látkami pak snadno vylijete. Protože Hyla pracuje systémem voda – samočistící rotační separátor, nedochází uvnitř přístroje ke skladování infekčního prachu. Opětovné rozprašování zpět do místnosti na rozdíl od sáčkových nebo filtrových systémů je prakticky vyloučeno.

Pro vyšší účinnost můžete do vody přidat desinfekci. Ta od Hyly není cítit. Tím dojde ke zničení choroboplodných zárodků, které se do vody uvolní při rozpuštění infekčních kapének v nádrži. Největší výhodou je, že přímo ve vodě rozpustíte právě ty nejmenší kapénky, které se jinak dostávají nejhlouběji do těla. Už tím dokáže urychlit uzdravení o několik dní, případně výrazně zmenšíte možnost nákazy.



Výhody používání zdravotního systému Hyla

Šetří čas a peníze

Jak se říká, chřipka se musí vyležet, ale je rozdíl, jestli jste nemocní týden nebo 14 dní. Už jenom odstraněním většiny choroboplodných zárodků ze vzduchu, snižujete riziko, že onemocníte a nakazíte další rodiny. I při obyčejném úklidu dýcháte místo jemného prachu čistý vzduch, zvlhčený na 55 % a jemně ionizovaný. Tím svému tělu pomůžete vyrovnat se s nákazou v uzavřených prostorách, ve kterých trávíme většinu času. Při tom ale nevytváříte sterilní prostředí, ale optimální prostředí pro rozvoj a posílení imunity.
 

Čistota i pro koberce a matrace

Ve většině domácností je nějaká kobercová krytina. Koberec obecně byl vymyšlen jako zásobník na prach, který se jednou za čas vynesl a venku vyklepal. Pokud je ale ode zdi ke zdi, tak se to dá těžko realizovat. Vibrační elektrokartáč u Hyly umí sáhnout hluboko do koberce. Proto vyčešete většinu prachu nasucho a ten skončí ve vodě v nádobě. Tak zlikvidujete infekční prach. Stejně vám pomůže elektrokartáč i při hloubkovém vyklepávání postýlek a matrací. I při tom běží naplno funkce praní vzduchu a kromě desinfekce přidejte do vody i uklidňující esenci jako meduňku nebo levanduli. Budete spát jako na obláčku.

Důkladný úklid díky mokrému čištění

V příslušenství Hyly lze nastavit i systém mokrého praní a vytírání hladkých ploch: Do koberce nebo na hladkou podlahu stříká čistá voda se saponátem a špína je odsávaná zpět do Hyly. Není rozetřena, ale odsáta. Úklid je pak velmi důkladný, k dispozici jsou i roztoky proti roztočům. Pro rychlý úklid plovoucích podlah, dlažeb a jiných hladkých ploch je už v základu možné pořídit nástavec na současné vysáváním vytírání a zametání v jednom.Prach je pryč a podlaha je suchá a čistá.

Zdravotní systém Hyla mají domácnosti po celé České republice, díky kterém můžete získat dlouholeté zkušenosti s používáním. Zdravotní systém Hyla si můžete předem i vyzkoušet. Stačí zavolat na bezplatnou linku 800 100 053 a domluvit si termín.

05.02.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444