Vypínače vybírejte podle stylu interiéru

Soutěž o vypínače LEGRAND

Vymalovali jste pokoje, položili novou podlahu, ale něco tomu stále chybí? I zdánlivý detail, jakým vypínače jsou, dokáže proměnit vzhled interiéru k nepoznání. Soutěžte o designové vypínače z řady Valena Life.

Ruku na srdce. Jakou pozornost věnujete detailům? Důkladně zvažujete nákup sedací soupravy, donekonečna porovnáváte barevnost koberců... S vybavením domácnosti si dáváme načas, pak však vybereme ty nejlevnější vypínače, které byly zrovna po ruce. Hlavně, ať máme čím rozsvítit…

Na detailu záleží

Abyste byli s proměnou svého interiéru spokojeni, je potřeba ho dotáhnout k dokonalosti. Přitom se nemusí jednat o nákladnou investici. Poslouží bytové dekorace, textilie a také vhodně zvolené vypínače.

Design vypínačů ladíme s celkovým pojetím interiéru

Pryč jsou ty časy, kdy jsme v domovech vídali jeden druh vypínače. Dnes si z bohaté nabídky vybere každý. Šedé vypínače do kuchyně s nerezovými detaily, vypínače s hravými motivy do dětského pokoje nebo třeba retro pro milovníky rustikálního stylu bydlení. Vzhledem k mnoha tvarům a dekorům však často řešíme, jestli vybírat pro každý pokoj jiný vypínač? Je dobré držet se jednoho stylu - vyberte si stejnou řadu vypínačů a obměňujte třeba jen barevné rámečky.


Vaši zeď mohou zdobit vypínače všech barev, dekorů i materiálů. K nejčastějším barevným kombinacím patří nadčasová klasika: bílá a béžová. Stále více zákazníků volí moderní kovový vzhled: hliník, měď, nerez, ale také odstíny dřeva. Pokud hledáte skutečně designový doplněk, můžete vybírat mezi vypínači s grafickými motivy.

Z materiálů se uplatňuje plast, do minimalistických interiérů se hodí kovové vypínače a na teplu interiérům dodají dřevěné rámečky. Nechcete-li vypínač vůbec přiznat, můžete volit mezi transparentními, takřka neviditelnými vypínači. Výjimkou nejsou ani netradiční materiály. Punc luxusu například získáte s vypínačem v koženém rámečku.

Zahrajte si o designovou řadu vypínačů Valena Life značky Legrand

Design nové řady je inspirován současnými trendy: čtverec ve čtverci přináší jemný tvar a racionální provedení, čímž se bezproblémově přizpůsobí jakémukoliv interiéru.

„Něžné křivky vypínače a jemnosti linek dodávají výrobku lehkost. Identita Valeny Life spočívá především v detailech,“
vysvětluje Florent Glenisson, designér řady Valena Life. Čistota konceptu kombinuje designové prvky, které jsou na jedné straně jednoduché a na druhé straně transformující.

bydlinekSoutěž o vypínače LEGRAND
V soutěži můžete vyhrát dvě balení po třech vypínačích z řady Valena Life v nadčasových odstínech hliník a bílá chrom. Stačí odpovědět na následující otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu naleznete na http://www.legrand.cz/vypinace-a-zasuvky.

Soutěž trvá do 30. října 2016. Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům: Květa Mašíková, Dominika Koutná

30.09.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444