Vyhrajte prodlužovací sloupek s možností nabíjení mobilů od Legrand

To je kabel od notebooku, kabel od tiskárny, kabel od lampy... Také se občas nevyznáte ve změti drátů, které se hromadí pod vaším stolem? A také často hledáte nabíječku na mobil? Legrand, specialista na systémy pro elektrické instalace, to vyřešil. Právě teď si můžete zahrát o prodlužovací sloupek s indukční plochou pro nabíjení vašich mobilních telefonů.

Od obyčejné prodlužovačky k chytrému sloupku

V moderní domácnosti je zcela běžné, že každý člen využívá elektrický proud. Ten potřebuje dobít svůj notebook, ten si chce zrovna číst při rozsvícené lampě. Abyste nemuseli marně hledat volnou zásuvku, Legrand nabízí prodlužovací sloupek, který vám poskytne hned 4 zásuvky a mnohem víc!

Hromadí se vám po bytě neutěšeně různé prodlužovačky? Stačí správný nápad a z prodlužovačky je hezký sloupek, ke kterému se jednotlivé přístroje připojují daleko pohodlněji.

Nabíječka, kterou vždy bezpečně najdete

Absolutní vychytávkou prodlužovacího sloupku od společnosti Legrand je zabudované bezdrátové nabíjení mobilů, které se stalo v posledních letech trendem. Prodlužovací sloupek vedle 4 zásuvek obsahuje také 2 USB nabíjecí výstupy a indukční plochu pro bezdrátové nabíjení mobilních telefonů.

bydlinekSoutěž o prodlužovací sloupek od společnosti Legrand s indukční plochou pro nabíjení mobilních telefonů
Odpovězte na níže připojenou otázku a dva z vás se budou moci těšit na prodlužovací sloupek Legrand. Soutěž trvala do 10. prosince 2017. Výherci: Markéta Chrastová, Kamila Skácelová

Nápověda: Správnou odpověď se dozvíte na adrese: www.legrand.cz/classe-300-wifi-funkce.

20.11.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444