Vyhrajte lístky na veletrh Střechy Praha

Novinky z BYDLENI.CZ - 12.1.2010

Téma|Soutěž|Poradna|Kniha

 

Dobrý den,

vánoční atmosféru odvála realita ledna a mnozí z vás si možná v souvislosti s novoročním zvýšením cen v důsledku změny DPH kladou otázku, jak a kde v domácnosti ušetřit. Přinášíme vám proto tip na úsporu vody i energie. Zajímavou novinku z hlediska finančního začala nabízet také společnost Canaba - jedná se o dům na klíč za milion korun.

Rádi bychom vás také pozvali na veletrh Střechy Praha, který se bude konat na konci měsíce ledna na výstavišti v Praze - Holešovicích. I na portálu BYDLENI.CZ bude druhá polovina ledna patřit střechám. Už nyní však máte možnost získat vstupenky na zmíněný veletrh zdarma v naší soutěži.

 

Rádi bychom Vás také pozvali, abyste se stali fanoušky BYDLENI.CZ na Facebooku.

 

TÉMA TÝDNE: ŠETŘÍME

 

MyčkaS myčkou na nádobí šetříte vodu i energii
Myčka nádobí je dnes nedílnou součástí mnoha domácností. Pořizovací náklady snadno vykompenzuje úspora vody, energie a času. Navíc ani malá kuchyně už není důvodem, proč si tohoto pomocníka odepřít.

Novinka Whirlpool

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

Canaba LandhausDům na klíč za milion
S novým rokem přichází společnost CANABA se zcela novým projektem, díky kterému se možnost bydlet ve vlastním domě může splnít téměř každému. Na podrobnosti jsme se zeptali toho nejpovolanějšího, ing. Jaroslava Kalendy, generálního ředitele společnosti CANABA.

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

 

BYDLENI.CZ DOPORUČUJE

 

VanaVana s dotekem přírody
Dnešní doba nás na každém kroku obklopuje předměty neotřelého designu minimalistických či futuristických tvarů, které jsou vyrobeny z dokonalých moderních plastických hmot s těmi nejúžasnějšími vlastnostmi. Čeho je však moc, toho je brzy příliš, takže mnozí z nás pak snadno zatouží po „obyčejných“ přírodních materiálech. Solitérní vana Matrix firmy Polysan

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

UDÁLOST

 

Střechy SolarVeletrh Střechy Praha letos podvanácté

Před začátkem stavební sezóny mají všichni z řad odborné i laické veřejnosti příležitost seznámit se s novinkami určenými pro stavby či renovace střech. Ve dnech 28. - 30. 1. 2010 bude pražské Výstaviště v Holešovicích patřit již 12. ročníku mezinárodního veletrhu se specializací na střechy.

Soutěžte na portálu BYDLENI.CZ

Soutěž byla ukončena.

 

PORADNA

 

Dětský pokojJak vymalovat dětský pokoj?
Barvy výrazně ovlivňují atmosféru místnosti. Jaké barvy zvolit pro vymalování stěn dětského pokoje, kde tradiční bílá prý působí chladně a smutně?

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

 

Pojištění pro případ úmrtí

Splácíte úvěr a přemýšlíte, jak se pojistit pro případ úmrtí? Zajímá Vás, jestli v případě úmrtí zdědí Váš potomek byt, který ještě není doplacen? Tyto otázky nám zodpověděli odborníci ze společnosti Hyposervis.

 

Odpověď najdete na portálu BYDLENI.CZ

 

Zeptejte se Bydlínka

 

 

PŘEDSTAVUJEME ZAJÍMAVÉ OSOBNOSTI ZE SVĚTA BYDLENÍ

 

Adolf Loos 1870-1933 - architekt, kritik, dandy
Adolf Loos, který na přelomu století svou kritikou současné kultury „literárně“ zboural zastaralé stavby historismu, by dnes asi dostal titul guru lifestylu. Jeho životní styl byl svobodný a přijímající podněty z celého. Pro tehdy jen malý okruh přátel a umělců byl hvězdným architektem. Podrobnější pohled na život a dílo přináší tato publikace.

 

Více se dozvíte v knize Augusta Sarnitze

 


Bydlínek

 

Redakční skřítek Bydlínek i celá redakce BYDLENI.CZ Vám přejí hezký den.

Tento zpravodaj je zasílán registrovaným čtenářům a zákazníkům portálu BYDLENI.CZ.

12.01.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444