Vyhrajte nepřilnavou pánev LAMART

Kvalitní pánev by neměla chybět v žádné kuchyni. Univerzální pánvička je nepostradatelným pomocníkem, který dokáže práci výrazně ulehčit. A s touto nepřilnavou pánví Lamart, kterou můžete vyhrát v soutěži, vás bude vaření bavit.

Značka LAMART, která reprezentuje širokou škálu moderního a cenově dostupného kuchyňského náčiní a nádobí pro vaření, představuje pánev ROCK s mimořádně kvalitním nepřilnavým povrchem. 
Pánev je opatřena vnitřním marble povrchem odolným proti oděru a připalování, silným dnem a velmi elegantní soft rukojetí.

Nepřilnavý marble materiál je vyroben bez použití PFOA a PTFE, a tak nehrozí žádné vypařování  toxických látek při přehřátí). Povrch je teplotně vysoce odolný, zabraňuje připalování a zajišťuje dravé vaření. Pánev se velmi snadno čistí. 


Vyzkoušejte recept: Pastasotto s hříbky a bílým vínem

Koláč

400 g hříbků
1 malá cibule
800 ml zeleninového vývaru
6 lžic olivového oleje
200 g Risoni (těstoviny ve tvaru rýže)
100 ml s
ladší bílé víno (muškát )
sůl a pepř
4 stonky tymiánu
40 g másla
45 g sýru comté


 
Postup
Polovinu očištěných větších hub nakrájíme na plátky. Menší hříbky rozkrojíme jen na půl. Cibule a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vývar ohřejeme.

Čtyři lžíce oleje zahřejeme ve větší pánvi. Vsypeme cibuli, česnek, plátky hub a restujeme, až se tekutina z hub vydusí. Pak zalijeme vínem a necháme ho odpařit.

Dodáme těstoviny, zalijeme horkým vývarem a vaříme cca 10 -15 minut. V jiné pánvi zahřejeme zbyly olej a orestujeme na něm rozpůlené hříbky. Posypeme lístky tymiánu, osolíme a opepříme. Pánev sundáme s ohně a vmícháme máslo.

bydlinekSoutěž o 3 pánve ROCK od značky Lamart
Odpovězte na jednoduchou otázku, kterou najdete na konci článku, a zúčastněte se soutěže o 3 kusy nepřilnavé pánve. Nápověda se nachází na webové stránce https://www.lamart.cz/. Soutěž trvala do 27.12.2020. Výherci: Iva Šebestová, Vlasta Indrová, Lucie Dobrovolná

01.12.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444