Vyhrajte kloubní výživu Geloren dog! Soutěž s Aktivním zvířetem

Stále více chovatelů si uvědomuje, že není dobré čekat, až jejich pejsek promluví, aby si postěžoval na problémy s klouby. Přece jenom jsou to pořád ty naše němé tváře, o jejichž zdravotních problémech nemusíme vědět hned. Proto je tu Geloren dog.

Geloren dog jsou želatinové žvýkací kostky pro všechna psí plemena. Obsahují vysoké množství kyseliny hyaluronové a další čtyři důležité látky pro výživu a správné fungování kloubů a pohybového aparátu. Geloren je vhodné podávat pro prodloužení aktivního života i jako podporu kloubního aparátu během pohybových obtíží u psů. Geloren také napomáhá rychle rostoucím štěňatům ke správnému formování pohybového aparátu.

Geloren dog má příchuť uzené šunky, proto ho psi milují. Chovatelé rádi Geloren používají jako pomůcku při výcviku nebo jako odměnu. Forma želatinových kostek je hravá a usnadňuje dávkování. Uvidíte, že psi mají z Gelorenu dog opravdovou radost. Přímo pro ně je totiž vyvinuli čeští vědci a veterinární lékaři. Řadu Aktivní zvíře rozvíjí česká farmaceutická firma Contipro.

bydlinekVyhrajte kloubní výživu Geloren dog
Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku a 5 z vás se může těšit na kloubní výživu Geloren dog a jeden z vás na látkovou tašku Aktivní zvíře. Soutěž trvala do 10.10.2020. Výherci: D. Pinkavová, E. Musílková, M.Vaněčková, K. Suchá, J. Zabloudil, D. Kovaříková

Nápovědu najdete na www.aktivnizvire.cz nebo na obalu Gelorenu dog.

14.09.2020 | redakce Bydlení.cz
  • Aktivní zvíře

    Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí a dodává na trh česká výzkumná a výrobní firma Contipro. Jejich unikátní složení zajistí maximální péči o zdraví vašich domácích mazlíčků i užitkových zvířat. Společnost se na světové úrovni zabývá využitím kyseliny hyaluronové.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444