Vyhrajte hebký postelový pléd od Stella Ateliers

Máte doma rádi pořádek a úhledně ustlanou postel? Nebo se rádi večer u televize zachumláte do něčeho měkkého? Pak jistě oceníte takzvaný postelový pléd.

Ve spolupráci se společností STELLA ATELIERS, s. r. o., která používá k výrobě ložního prádla bavlněnou surovinu nejvyšší kvality dostupné na trhu, jsme pro čtenáře portálu BYDLENI.CZ uspořádali soutěž o postelový pléd. Zkuste štěstí, stačí zodpovědět jednoduchou otázku.

Na postel, na křeslo i pro vaše potěšení

I když by se podle názvu mohlo zdát, že postelové plédy jsou určené jen na postele, skrývají v sobě více možností, jak je využít. V první řadě krásně doplní luxusní bavlněné povlečení a přes den ho ochrání před prachem nebo před dětmi, které rády v ložnicích skotačí. Využít je ale můžete i jako praktické přehozy na křesla a gauče. A když vám bude večer u televize nebo na terase zima, sáhněte po hřejivém plédu, do kterého se zabalíte téměř od hlavy až k patě.

Postelové plédy od Stella Ateliers jsou nejen praktické, ale také neuvěřitelně hebké a přímo volají po tom, aby vám dělaly radost na pohled i na dotek. Ideální je mít doma plédů více a podle potřeby a vaší nálady vytáhnout ten, který se vám zrovna hodí. Větší množství plédů využijete také při posezení na zahradě s rodinou nebo s přáteli, kdy každého vybavíte svým vlastním plédem.
 
Plédy SECRET jsou ideálním multifunkčním společníkem. V jejich jednoduchosti spočívá dokonalá krása. Decentně doplní každou postel, ať už máte povlečení z Mako brokát-damašku, z Mako Jersey nebo ze Saténu De luxe. V široké nabídce barev si jistě vyberete tu, která se hodí jak do vaší ložnice, tak do obýváku nebo do dětského pokojíčku.

Náš TIP:

Víte, v jakém povlečení budete v létě trpět a jaké vás naopak ochladí?

bydlinekSoutěžte o postelový pléd SECRET od Stella Ateliers 
Odpovězte správně na soutěžní otázku a pokud budete mít štěstí během losování, získáte měkký fleecový postelový pléd SECRET s okrajovým dekovým stehem a rozměry 160 x 200 cm. Nápovědu najdete na adrese: https://www.stellaateliers.cz/. Soutěž probíhala do 7.7.2019. Výherce: Nikola Marešová

17.06.2019 | redakce Bydlení.cz
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444