Vyhrajte čističku vzduchu pro lepší pohodu i zdraví

Věděli jste, že vzduch v uzavřených místnostech může obsahovat podle některých zahraničních studií až pětkrát více nečistot a dráždivých částic než ten venku? Pokud máte doma alergiky, malé děti nebo domácí mazlíčky, bylo by lepší mít doma účinnou čističku vzduchu. Čistý a svěží vzduch, který dýcháme, má totiž nesporný vliv nejen na naši pohodu, ale i na soustředění a zdraví. Jednu skvělou čističku můžete zrovna teď vyhrát.

Čistička vzduchu Gorenje AP500 s iontovou technologií je určena pro ty, kteří trpí alergiemi, astmatem a všechny, kdo chtějí dýchat perfektně čistý vzduch. Spotřebič si díky účinnému filtru poradí s pylem, pachy, kouřem a prachovými částicemi a zařídí, aby byl v pokoji čerstvý vzduch. HEPA filtr dokáže zachytit až 99,7% kontaminantů a částic o velikosti od 0,1 mikronu, filtr s aktivním uhlím zase odstraní ze vzduchu případné pachy. Iontová technologie uvolňuje do vzduchu záporné ionty a zajišťuje vitální prostředí.

bydlinek Soutěž o čističku vzduchu od značky Gorenje
Zapojte se do nové soutěže. Stačí zodpovědět soutěžní otázku, kterou najdete na konci článku, a mít štěstí při losování. Nápovědu najdete na adrese: https://cz.gorenje.com/. Soutěž trvala do 3. dubna 2024.




Všechno řídí účinná technologie se dvěma senzory. „Monitorují přítomnost ultrajemných částic a těkavých organických sloučenin, které jsou běžným zdrojem znečištění vnitřního ovzduší. Senzory mají individuálně nastavené tři různé úrovně s mezními hodnotami pro vynikající, přijatelnou nebo špatnou kvalitu ovzduší. LED displej a světelný prstenec budou podle aktuální hodnoty zbarveny, takže máte okamžitě přehled,“ vysvětluje Jana Neuszerová, odbornice značky Gorenje.

Čistička má nastavitelnou rychlost ventilátoru i program pro čištění. Praktický je i velmi tichý mód, který najde využití přes noc v ložnici nebo v dětském pokoji - čistička pak funguje při nízké rychlosti ventilátoru, s vypnutými světly a s hladinou zvuku pouhých 25 dB. Rychlost přívodu čistého vzduchu se pohybuje okolo 500 m3/h. Doporučená cena je 8 999 Kč. 

bydlinek Soutěž o čističku vzduchu od značky Gorenje
Zapojte se do nové soutěže. Stačí zodpovědět soutěžní otázku, kterou najdete na konci článku, a mít štěstí při losování. Nápovědu najdete na adrese: https://cz.gorenje.com/.  Soutěž trvala do 3. dubna 2024. Výherce: E. Kalousková

05.03.2024 | redakce Bydlení.cz
  • Gorenje

    Jednodušší, příjemnější a méně komplikovaný život s každým výrobkem Gorenje. Tato jasná vize umožnila firmě, která vznikla v roce 1950 jako malá dílna v idylické vesnici Gorenje ve Slovinsku přerůst během sedmi desetiletí v nadnárodní společnost a renomovanou mezinárodní značku. Dnes je Gorenje jedním z největších mezinárodních výrobců malých i velkých domácích spotřebičů s výjimečným designem a skvělými funkcemi s přítomností ve více než 90 zemích na celém světě. Spotřebiče Gorenje jsou natolik praktické a intuitivně ovladatelné, že můžete směle použít rčení, které nejspíš doma často slýcháváte: ono SE TO udělá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444