Vyhrajte balík lepidel Pattex pro drobné i větší opravy

Lepidla nás doslova dokážou vytáhnout z maléru. Kolikrát se vám stalo, že se vám rozlepila bota nebo se vyviklal práh či praskla hadice a rozbil se hrnek? Lepidla se stala našimi nezbytnými pomocníky. V nové soutěži nyní můžete vyhrát šikovné pomocníky pro různé opravy značky Pattex.

Pattex - silák nad siláky

Potřebujete přilepit velké zrcadlo na stěnu nebo desky jako obložení kuchyňské linky, opravit schody nebo vyviklaný práh? Pomůže vám montážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL. Představuje koncentrovanou sílu v kartuši. Je to až neuvěřitelné, co tento silák dokáže. Vyznačuje se extrémně velkou počáteční pevností, unese až 350 kg/m2. Co to znamená? Když lepíte na svislý povrch např. na stěnu nebo dokonce na strop, vysoká počáteční pevnost zajistí, že lepený předmět nesklouzává. Tudíž i těžší desky můžete lepit bez obav. Jen je potřebné pořádně přitlačit. Díky této vlastnosti je instalace mnohem rychlejší a pohodlnější. Můžete s ním lepit v interiéru i exteriéru. Lepení je snadné a opravy tak půjdou rychle od ruky.

bydlinek

Tato a další lepidla a tmely můžete nyní vyhrát v soutěži s Pattexem

Výherce v soutěži najdete na konci článku.

 

Rychlé i hygienické řešení - Pattex silikon

Chcete vyměnit silikon za vanou nebo okolo sprchového koutu a nechce se vám čekat 24 hodin, než se budete moci osprchovat? Pattex přináší zajímavý tip. Pattex Rychleschnoucí Sanitární Silikon schne extrémně rychle, a proto není potřeba čekat celý den. Sprchovat se můžete již po pouhých dvou hodinách po aplikaci. Tím urychluje práci a zajišťuje pohodlí. Navíc působí proti plísním, a proto spáry s ním vydrží dlouhou dobu zářivě bílé.

Zlomený podpatek nebo uštíplý roh stolu? Pro Pattex žádný problém

Potřebujete opravit podpatek nebo rozlepenou botu? Ideálním pomocníkem je tradiční Pattex Chemoprén Obuv. Oceníte transparentní barvu, takže opravené místo je téměř neviditelné a díky jeho vysoké odolnosti vůči vodě a vlhkosti budou opravené boty ještě dlouho sloužit.

Uštípl se vám růžek stolu, nebo kus sochy na zahrádce? Pattex Repair Express je šikovná lepicí hmota, která nejen lepí, ale dokáže nahradit i chybějící kousek. Snadno s ní přilepíte poštovní schránku na stěnu, prasklý sifon, kapající těsnění, prasklý kryt vysavače či odštíplý kus dvířek u pantu. 
bydlinek

Tato a další lepidla a tmely můžete nyní vyhrát v soutěži s Pattexem

Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování. Nápovědu hledejte na adrese www.pattex.cz.


Soutěž trvala do 14. září 2015.
Výherci: Petr Dobrovodský, Věra Málková, Karel Nepejchal, Ladislav Skoupý, Miroslava Toužimská

13.08.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444