Vyhrajte Zen difuzér s volitelným podbarvením

Přemýšlíte nad dekorací do bytu, která nebude jen lapač prachu? Pořiďte si difuzér, který zpříjemní váš interiér a díky přidaným éterickým olejům vám v podzimních dnech uvolní napětí a pomůže při nachlazení. Je jen na vás, jaký olejíček zvolíte a Nobilis Tilia jich nabízí opravdu mnoho.

Difuzér od Nobilis Tilia využívá ultrazvukových vibrací k výrobě studené a suché vodní mlhy, v níž se do vzduchu rozptylují éterické oleje. Je proto šetrnější než klasické aromalampy, udržuje kvalitu éterických olejů a tím i jejich účinnost. Vytváří jemnou mlhu zvlhčující suchý vzduch a je vhodným doplňkem jak do bytu, tak i do kanceláří. Díky volitelnému podsvícení, tvarově čistému vzhledu a účinnosti odpařovaných éterických olejů pomáhá vytvářet zdravou a pohodovou atmosféru. Zen difuzér je vybavený kontrolkou pro nízkou hladinu vody s automatickým vypínáním a také volbou cyklického odpařování, které si můžete nastavit podle svých potřeb.

bydlinek Sledujte nás na Instagramu a žádná soutěž už vám neuteče
Soutěže a mnoho dalších inspirativních příspěvků můžete nově sledovat i na Instragramu. Hledejte nás: bydleni.cz


Aromaterapie doslova znamená „léčbu pomocí vůní“, ke které se využívá aromatických přírodních rostlin. Tyto léčivé rostliny se sbírají pro výrobu dokonalých esenciálních olejů, které působí na všechny smysly člověka a to až do takové mýry, že ovlivní emoce. Přírodní aromaterapeutická značka Nobilis Tilia nabízí komplexní portfolio kosmetických produktů pro celou rodinu na vnější, ale i vnitřní užití. Výrobky nesou označení CPK nebo CPK BIO.

Bylinnou sílu aromaterapie můžete otestovat v srdci Prahy. Navštivte osobité místo s příjemnou atmosférou v Nákupní pasáži Platýz nebo na Vlčí Hoře v Českém Švýcarsku.

Více naleznete na www.nobilis.cz.

bydlinek Soutěž o 3 Zen difuzéry
Zen difuzér s volitelným podbarvením zašleme tomu, kdo zodpoví níže přiloženou otázku.  Nápovědu najdete na www.nobilis.cz. Soutěž trvala do 18. listopadu 2023. Gratulujeme výhercům: E.Protivínská, M.Rybníčková, J.Strachová



 

Aromaterapeutická kosmetika zrozená z živlů přírody

Česká značka aromaterapeutické kosmetiky Nobilis Tilia přináší svým zákazníkům celostní péči přírody. Na okraji Národního parku České Švýcarsko ve Vlčí Hoře, kde společnost sídlí a produkty ručně vyrábí, už do roku 1994 věří, že to nejlepší nám dává příroda sama. Není nic účinnějšího na vyladění těla, mysli i ducha, než jsou éterické oleje. Ve spojení s rostlinnými oleji jsou tím nejlepším pečovatelem o přirozeně krásnou a vyživenou pokožku. Každé použití takové kosmetiky je relaxačním rituálem, který podporuje životní pohodu.

Více o Nobilis Tilia na https://www.nobilis.cz/o-nas
19.10.2023 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444