Vyhlášení výsledků soutěže JÁ, KUTIL

Jste kutilové a kutění vás baví! Aspoň tak to vypadá podle fotografických příspěvků, které jste zaslali do soutěže JÁ, KUTIL. Děkujeme všem přihlášeným a gratulujeme vítězům.

Na hlavní cenu, Aku šroubovák značky Extol Craft, který do soutěže věnovala společnost Železářství KUTIL s.r.o., se může těšit paní Veronika Malíšková. Oceňujeme ji za fotografii "Dětský koutek na dvorku pro naše milované dětičky".
 
Poukaz na nákup palubek v hodnotě 3 000 Kč od společnosti Dřevoprodej ISPAS obdrží paní Jela Feketíková, která soutěžila s fotografií "V chodbě nová dlažba, 15letý syn vyštukoval umakart, vymaloval celou chodbu, postavil a sešrouboval skříně".



Redakce dále odměňuje tyto soutěžící:

Paní Hanu Dlouhou s fotkou "Náš velký projekt :D", které zasíláme přenosné akumulátorové svítidlo Can s reproduktorem od LED-ZAHRADA.cz, specialisty na zahradní osvětlení.

Paní Evu Vodičkovou za fotku "Schodo-stolečkové-sedátko - ručně dělané spoje s láskou :)". Paní Eva se může těšit na záclonovou tyč včetně kroužků a žabek od firmy PRAKTIC spol. s r.o.

A nakonec oceňujeme pana Davida Purše, který za fotku "Je libo kuchyň, koupelnu, fasádu nebo snad psí boudu? Vše vlastoruční práce" získává univerzální pilovou rašpli od společnosti IDEA IMPORT.ante s.r.o.


bydlinekSoutěž trvala od 20. září 2017 do 17. října 2017 do 12:00. Všechny zařazené fotografie si můžete prohlédnout ZDE.

 


Partneři soutěže

   

 

IDEA IMPORT.ante s.r.o.

27.10.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444