Vyhlášení vítězů: Moje jaro 2017

Vaše jaro je rozvetlé, barevné a voňavé, plné dětí a mláďátek. Děkujeme všem soutěžícím za velmi povedené příspěvky. Vybrat ty nejlepší z více než 240 fotografií opravdu nebylo jednoduché.

Do finále postoupilo 15 fotografií, které od čtenářů získaly nejvíce hlasů. Z těch pak redakce vybrala dvě vítězné, jejichž autoři obdrží hlavní ceny.

Hlavní cenu, Osvětlení Philips Hue od Alzy.cz získává paní Kateřina Fárová za fotku "Kapičky deště na květech třešně".

Další hlavní cenu - vysokotlaký čistič značky Bosch vyhrává soutěžící Kateřina Hra za fotografii s názvem Mláďátka. Gratulujeme.

Redakční ceny

O redakční ceny se utkaly všechny zaslané fotografie, z nichž redakce portálu BYDLENI.CZ vybrala 5 nejlepších. Děkujeme všem za příspěvky a vítězům gratulujeme.

Akumulátorový vrtací šroubovák Power Plus získává paní Hana Voclová za fotku "Když kvete dům".

Hana Voclová

Na sadu vonných svíček se může těšit paní Jitka Peterková s fotkou "Jaro mezi Žebrákem a Točníkem"

Jitka Peterková 

Dekorativní polštářky s jarními motivy obdrží paní Darina Opletalová, která nám zaslala momentku "Nejromantičtější probuzení na 1.máje".

Nerezové zábrany truhlíků dostává pan Matej Haráni za fotku "Jarná láska".


A konešně knihu: Můj květinový ateliér – květinové dárky a inspirace pro každé roční období, od autorky Markéty Keclíkové zasíláme paní Zuzaně Adamové za fotku nazvanou "Na jaře rozkvétá úplně všechno". 

Redakce uděluje redakční cenu navíc - knihu Můj květinový ateliér - panu Vladimíru Suchému za fotografii z jarních slavností v Zubrnicích.


Přehled 15 fotografií, které postoupily do finále:



bydlinekAktuálně: Nová soutěž Moje nejmilejší hračka
Hlasujte pro ty nejlepší fotografie. 



Partneři soutěže

Hlavním partnerem soutěže Moje jaro 2017 je společnost Alza.cz, největší internetový prodejce a jednička na trhu v českém e-commerce. Aktuálně provozuje 41 prodejen a 50 Alzaboxů v České republice a síť poboček na Slovensku a v Maďarsku. Kromě elektroniky a mobilních telefonů nabízí široké spektrum dalších produktů, jako je drogerie, hračky, elektronický obsah, sportovní potřeby, vybavení pro domácnost, hobby a zahradu. Společnost je držitelem mnoha ocenění a díky kvalitě poskytovaných služeb je považována za nejspolehlivější internetový obchod v ČR.

01.06.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444