Vyhlášení soutěže: Jaro u nás doma 2018

Fotografická soutěž Jaro u nás doma 2018, které se naši čtenáři účastnili s fotografiemi na jarní téma, byla ukončena. Děkujeme všem zúčastněným a gratulujeme vítězům.

Samozavlažovací truhlík BERBERIS od značky PLASTIA získává Marcela Hlaváčová za fotku, která zachycuje první bledule. 
Marcela Hlaváčová

Na balíček čisticích přípravků od Guapex se může těšit Anna Koudelková, která nám zaslala fotografii s názvem „Vítej, jaro!"

Paní Monika Taťáková za fotku "Stoletá hruška - zachovali jsme ji aspoň jako dekoraci - truhlík :-)" pak získává knihu Zahrada žije – Zahradničíme s dětmi, Anita Blahušová.

bydlinekProhlédněte si všechny fotografie, které byly zaslány do soutěže, na stránce Jaro u nás doma.



Partneři soutěže


09.07.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444