Výherci Velké vánoční soutěže 2023

Děkujeme čtenářům za fotografie, které zasílali do vánočně zaměřené soutěže, a představujeme deset vítězných snímků. Gratulujeme.

Na hlavní cenu - sadu aktivních podhledových reproduktorů s Bluetooth RP 81×81 + JPM 2021 od značky DEXON - se může těšit paní Nikola a pan Vladimír Hovorka.


 

Redakční ceny

Balíček BBQ koření od GrilyKrby.cz pošleme paní Mileně Dědinové za fotku "Okno s výhledem na Alpy", paní Haně Elexové za fotku "Já tě hlídám" a paní Ladislavě Gloss, která soutěžila s fotkou "První sníh". 


Horkovzdušná kulma s keratin funkcí KeratinCare+ potěší paní Petru Ferenčíkovou, která nám zaslala fotografii s názvem "Prosincová lyžovačka v italské Aprice".

Balíček příchutí SodaStream Ice Tea: Ledový čaj s bublinkami může očekávat paní Petra Kocábková, Kateřina Forstová a Martina Šimová. S Kuchařkou pro mého syna od Veroniky Zemanové bude vařit paní Marcela Černá.

bydlinekSoutěž: Velká vánoční soutěž 2023 - pravidla hry
Vaši fotografii s vánoční a zimní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Velká vánoční soutěž, kde je možné pro fotky hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 24. ledna 2024 ZDE. Soutěž byla ukončena. 

Princip vyhlášení vítězů: 
- 2 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 35 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 8 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.



Partneři Velké vánoční soutěže 2023:

 

13.02.2024 | redakce
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.

  • GrilyKrby.cz

    Kamenná prodejna s více jak 80 vystavenými grily a 25 udírnami. Najdete u nás značky Weber,  Campingaz, Napoleon, Pit Boss, Borniak,  Bradley Smoker, Outdoorchef  a spoustu dalších.

  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444