Vyfoťte podzim a vyhrajte

Soutěž: Barevný podzim

Údolí zahalené ranní mlhou, dovádějící děti ve spadaném listí... i tak může vypadat vítězná fotografie nové soutěže. Posílejte nám fotky na téma Barevný podzim a zúčastněte se soutěže o spoustu cen. Na vaše příspěvky se budeme moc těšit.

Soutěž byla 2.12. ukončena.

bydlinekJak na to?
Vaši fotografii, která splňuje téma "Barevný podzim" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Barevný podzim, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat ZDE do 2. prosince 2019 12:00. Soutěž byla 2.12. ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu čtenářů vybírá redakce z 15 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 

Hlavní cena: Sleva 5 000 Kč na nákup nábytku na e-shopu ERA Nábytek

Hledáte pěkný kousek nábytku do vašeho domova? Vyhrajte ho! Výherce hlavní ceny se může těšit na slevu 5 000 Kč. Stačí zavítat na www.eranabytek.cz a vybrat si nábytek se slevou 5.000 Kč. Slevu můžete využít 6 měsíců po ukončení soutěže.

A kdo je vlastně ERAnabytek.cz? Firma působí na českém i slovenském trhu a prodává kvalitní a stylový nábytek od prověřených evropských výrobců. Vyberete si tu moderní, praktický a snadno sestavitelný nábytek. Prohlédněte si kompletní sortiment pro vybavení vaší domácnosti – ať už se jedná o sestavy či jednotlivé kusy do obývacího pokoje, ložnice, dětských pokojíčků, jídelen či domácí pracovny.
 

 

Redakční cena: Kompostér K 700 pro středně velké zahrady

Redakce odmění dalšího výherce soutěže kvalitním kompostérrem z e-shopu www.kompostery.cz. Společnost JELÍNEK-TRADING spol. s r.o. vyrábí kvalitní české venkovní kompostéry z recyklovaného plastu pro velké pozemky i zahrady. Kompostér K 700 je nejprodávanějším produktem a je vhodný pro středně velké zahrady. Sestavení kompostéru je snadné, zvládnete ho během 10 minut.

Redakční cena: Koš na deštníky z přírodního materiálu

Firma Hitra vybrala do podzimní soutěže jeden z mnoha krásných a neobvyklých košů. Výherce se může těšit na koš na deštníky z přírodního materiálu, aktuální pro podzimní čas.

Široký sortiment nábytku a doplňků z přírodních materiálů dovážených z Asie a vybraných evropských zemí si můžete prohlédnout a koupit na stránkách www.hitra.cz. Firma se vedle prodeje nábytku zabývá i interiérovým designem.

Redakční cena: Sleva 15 % na nákup keramických obkladů a dlažeb

Vy ještě neznáte ASSO? ASSO je česká rodinná firma, která pro vás od roku 1993 dováží keramické dlažby a obklady té nejlepší kvality a designu. Jejich filosofií je prodávat zákazníkům jen takové produkty, se kterými mají vlastní osobní zkušenost - ať už jde o instalaci, samotné používání či čištění. Showroom ASSO naleznete přímo v srdci Prahy na adrese Biskupská 8, Praha 1, kde kromě interiérových a exteriérových keramických obkladů a dlažeb najdete i mozaiky, cihly a cihelné pásky, sanitární keramiku, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky i speciální čistící prostředky. Více informací na www.asso.cz a www.assoplus.cz.


Redakční cena: Sušák dle vlastního výběru

Další vítěz podzimní soutěže získá sušák na prádlo, který si může vybrat podle svého vkusu a požadavků.

Na e-shopu www.susaky.cz naleznete sušáky ručníků i jiného prádla vlastní konstrukce. Jde o originální český výrobek. Věšáky jsou ergonomické, na volné konce trubek se prádlo snadno nasouvá, volitelně podle instalace zprava nebo zleva. Jsou praktické, lze je snadno polohovat a také zcela sklopit do prostorově úsporné svislé polohy i s prádlem. Firma vyrábí varianty na koupelnové žebříky, deskové radiátory, litinové radiátory i přímo na stěnu. Montáž je snadná a sušáky nepoškodí radiátor ani netlumí jeho výkon. Objednávejte na www.susaky.cz nebo nakupujte u prodejců sanitárního zboží.

Redakční cena: Vyčesávací hrablo značky FURminator® dle vlastního výběru

Další soutěžící získá FURminator® hrablo k vyčesávání podsady pro psy a kočky dle vlastního výběru. Při pravidelném používání FURminator® hrabla k vyčesávání podsady odstraníte až 99 % chlupů, které se běžně při línání uvolňují. Pro maximální výsledek doporučujeme používat na suchou srst jednou či dvakrát týdně po dobu 10 až 20 minut.

Máte domácího mazlíčka? Pak máte po celé domácnosti jistě i jeho chlupy. A moc dobře víte, že chomáče chlupů mají tendenci se objevit vždy, když je nejméně čekáte. Řešením je FURminator®. Díky vysoce kvalitním řešením v péči o srst domácích mazlíčků se značka FURminator® vyvinula v důvěryhodnou prémiovou značku. FURminator® je odborníkem na péči o zvířecí srst a jako takový chápe a splňuje potřeby domácích mazlíčků a jejich majitelů. Péče o srst je tak zábavnější a snazší než kdykoliv předtím.

bydlinekJak na to?
Vaši fotografii, která splňuje téma "Barevný podzim" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Barevný podzim, kde je možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat ZDE do 2. prosince 2019 12:00. Soutěž byla 2.12. ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu čtenářů vybírá redakce z 15 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 



Partneři soutěže


01.11.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444