Vybavujete interiér? Zavítejte do Centra českého nábytku

Budete zařizovat bydlení a hledáte prověřeného českého výrobce nábytku? Navštivte Obchodní dům CČN Centrum Českého Nábytku, ve kterém najdete hned sedm podnikových prodejen známých českých firem.

Ať už se chystáte vybavit dětský pokoj, obývák a ložnici, nebo potřebujete jen dokoupit židle k jídelnímu stolu či se poradit o specifické sedací soupravě na míru, zavítejte do pražského obchodního domu CČN. Sídlí zde společnosti, které není třeba zdlouhavě představovat. V nábytkářství mají totiž skvělé renomé.

CČN je v Praze jediný obchodní dům s nábytkem, ve kterém si může návštěvník podrobně prohlédnout nábytek a poradit se s odborníky v sedmi podnikových prodejnách předních českých výrobců. Výhodou obchodního domu je kompletnost. Svým vzájemně se doplňujícím sortimentem jednotlivých podnikových prodejen si zákazník může objednat vybavení jednotlivých místnosti svého bytu či domu počínaje vstupní chodbou a balkonem konče. 

Představujeme vybrané prodejny obchodního domu CČN

Stylový nábytek ASTO

Rádi byste ze svého interiéru vytvořili stylové bydlení? Těm, kteří se nespokojí se sériovou výrobou z velkých řetězců, doporučujeme návštěvu prodejny Stylového nábytku ASTO. Najdete zde nábytek a bytové doplňky, jejichž kvalita a vzhled svědčí o pečlivém řemeslném opracování dřeva.

V showroomu si můžete prohlédnout široký sortiment nábytku. Ať už hledáte jídelní nebo pracovní stůl, skříně a komody, celé knihovny, sedací soupravu na zakázku nebo třeba bytový doplněk, který ozvláštní váš interiér. Specialitou společnosti ASTO je možnost vytvoření dokonalé repliky nábytku z určitého časového období.



Z dalších prodejen vybíráme: 

  • TON a.s. - Jméno této společnosti napadne mnohé, kteří se více zajímají o poctivou výrobou. Tento přední evropský výrobce stolů a židlí pro domácnost i restaurace, hotely, zasedací místnosti, kinosály a další komerční prostory je proslulý svou technologií ručně ohýbaného nábytku už od roku 1861. Od té doby může díky spolupráci se současnými designéry nabízet stále nové a nové nápady ze zachováním prvotřídní kvality.
  • Dřevotvar družstvo Jablonné nad Orlicí, zakázkový výrobce dýhovaného nábytku především do předsíní a obývacích pokojů.

  • Dudinger, výrobce tradičního i moderní nábytku z masivního dřeva. Nábytek nabízí ve zpracování z pěti dřevin: smrku, buku, dubu, břízy a ořechu.
  • JECH CZ, největší český výrobce sedacích souprav s prodlouženou pětiletou záruční dobou. 

  • Pelc kuchyně, společnost, která dotáhne vaše představy o dokonalé kuchyni k realizaci. Zamilovali jste se do provence nebo rustikálního stylu? Pak se podívejte na inspirativní realizaci.
  • Domestav, přední český výrobce ložnic a dětského nábytku z masivu smrkového a bukového dřeva. Plánujete zařizovat dětský pokojíček? Pak vaší pozornosti tento výrobce nesmí uniknout.
Podrobný rozcestník obchodního domu a více informací o společnostech naleznete na stránkách www.nabytek-praha.cz.

Jak se dostat do CČN

Obchodní dům CČN - Centrum Českého Nábytku najdete v Praze 200 metrů od stanice metra Rajská zahrada. Z posledního podlaží metra se dostanete podchodem do ulice Chlumecká a vyjdete 50 m od vchodu do obchodního domu č.p. 1539.Parkování pro zákazníky je možné přímo před nebo i za obchodním domem.
29.03.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444