Vinyl nejen na podlahu

Stále se nemůžete rozhodnout, jak ozvláštnit váš interiér? Stále mu něco chybí? Přemýšleli jste o vinylových podlahách? Ty totiž spojují nejnovější výrobní technologie, design a komfort.

Nemusí však nutně ležet jen na zemi, ale můžete je použít i jako designové obklady na stěny. Přečtěte si o jejich výhodách.

Vinyl jen na podlahu?

Už dávno tomu tak není. Vinylové podlahy nemusí svůj účel plnit jen na zemi. Nebojte se experimentovat se vzhledem vašeho interiéru a zvolte je jako obklady na stěny. Vinylová podlahovina od české společnosti Fatra se totiž díky její technologii skvěle hodí i jako obklady na stěny. Jednou za základních vlastností vinylových obkladů je jejich snadná údržba. Potřebujete tedy obklady do kuchyně či jako hlavní stěnu v obývacím pokoji, ale chcete něco nenáročného? Správná volba. Stačí je omýt jarovou vodou a jsou opět jako nové.

Fatra vám splní všechna vaše přání. Nabízí totiž výběr z celkem 52 dekorů, takže záleží jen na vás, který vám bude nejsympatičtější.

Dlouhá životnost

Další předností těchto obkladů je fakt, že mohou fungovat jako částečná tepelná izolace. Velmi dobře a rychle z vašich stěn také odstraní nerovnosti, odřeniny a praskliny. Jsou velmi odolné i vůči mechanickému poškození, takže se nemusíte bát, že vaše děti stěně ublíží. Velkou výhodou vinylového povrchu je především dlouhá životnost.


Vinylové díle Thermofix od české společnosti Fatra patří mezi nejkvalitnější vinylové heterogenní podlahoviny na světě. To především díky své konstrukci. Jejich výroba podléhá přísným kritériím a jsou certifikované antibakteriální úpravou. Bez škodlivých ftalátů tak vyhovují všem náročným mezinárodním požadavkům.

Více informací a katalog luxusních vinylových dílců Thermofix najdete na internetových stránkách www.fatrafloor.cz.
13.11.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444