Veterinární přípravky Aktivní zvíře pro zdraví domácích mazlíčků

Soutěžte a získejte výhry od Aktivní zvíře

Domácí miláčci s námi žijí ve stejném domě či bytě, jsou věrnými a chápavými kamarády. Pokud tomu tak skutečně je, věnujeme jim tu nejlepší péči – kvalitní stravu, pohyb venku, hračky apod. Chodíme s nimi pravidelně k veterináři na preventivní prohlídky, v případě zdravotních komplikací je o ně dobře postaráno. Bohužel je potkávají podobné nemoci a zdravotní problémy jako nás lidi. Dobrou zprávou je, že některým problémům spojeným s věkem se dá předcházet nebo je zmírňovat pomocí veterinárních přípravků Aktivní zvíře.

Aktivní zvíře podporuje zdraví domácích mazlíčků

Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí česká výzkumná a výrobní firma Contipro, která se na světové úrovni také zabývá využitím kyseliny hyaluronové. Tato látka se běžně vyskytuje v tělních tkáních a mj. působí blahodárně při hojení ran. Hlavními produkty řady Aktivní zvíře jsou tyčinky Kelparen na čištění zubů, gel Dentaren na podporu hojení dásní a drobných poranění v ústní dutině a kloubní výživa Geloren dog, které můžete díky naší soutěži vyzkoušet.

Tyčinky Kelparen na čištění zubů

Malí psi a kočky mají časté problémy se zuby a dásněmi, protože se jejich zuby velmi špatně čistí. Ve firmě Contipro vyvinuli speciální dentální tyčinky s kyselinou hyaluronovou a mořskou řasou Kelpa s trojím účinkem: mechanické čištění, zklidnění a hojení dásní, působení proti usazování zubního plaku.

Dentaren pro péči o ústní dutinu 

Pokud majitel nedbá na ústní hygienu u svého zvířete, usazuje se plak, zubní kámen, později se rozvíjí paradentóza, která může způsobit ztrátu zubů, které se nedají nahradit. Zuby se tedy musí čistit, když už k problémům dojde, je třeba včasný zásah. Zubní kámen musí odstranit zvěrolékař v narkóze. Při tomto zákroku dochází k drobným poraněním. K úrazu může dojít i při okusování ostrých předmětů. Úlevu od bolesti a pomoc při hojení přináší přípravek Dentaren s aktivními látkami. Dobře se nanáší a ulpívá i na vlhkých sliznicích, má antimikrobiální účinky.

Geloren pro zdravé klouby

Problémy s klouby u domácích zvířat mají různé příčiny -
  • nadměrné zatěžování při sportu, 
  • opotřebení věkem 
  • a s tím spojená onemocnění, jako je artróza. 
  • Při hrách a různých aktivitách může dojít k poranění kloubů a šlach. 

Při těchto zdravotních komplikacích pomáhá Geloren. Může se podávat i preventivně, hlavně starším a obézním psům. Obsahuje vysokou koncentraci aktivních látek, především kyselinu hyaluronovou. Vyrábí se ve formě ochucených želatinových tablet, díky nimž se dobře dávkuje. Psům chutnají, proto se používají i při výcviku jako odměna.
 

bydlinekSoutěž o Geloren dog, Kelparen a polokošili Aktivní zvíře
Chcete, aby váš domácí mazlíček běhal a skákal s radostí a bez bolesti? Na stránkách www.aktivnizvire.cz najdete řadu potravinových doplňků s kyselinou hyaluronovou a dalšími aktivními látkami podporujícími zdraví domácích zvířat.

Zkuste štěstí v soutěži o přípravky Geloren dog pro zdravé klouby vašeho domácího mazlíčka a Kelparen pro péči o ústní dutinu. Stačí odpovědět na otázku.

Odpověď najdete na stránkách Aktivní zvíře.

Výhry: 1. místo Geloren; 2. místo Kelparen; 3. místo polokošile Aktivní zvíře
Soutěž trvala do 13. srpna 2017. Výherci: Dominika Malá, Pavel Šmerda, Šárka Vaculíková

12.07.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Aktivní zvíře

    Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí a dodává na trh česká výzkumná a výrobní firma Contipro. Jejich unikátní složení zajistí maximální péči o zdraví vašich domácích mazlíčků i užitkových zvířat. Společnost se na světové úrovni zabývá využitím kyseliny hyaluronové.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444