Velká vánoční soutěž 2021

Jak pečete cukroví, jak zdobíte perníčky, zasněženou krajinu nebo třeba svátečně vyzdobený interiér. Pošlete nám fotografii s vánoční tematikou a zúčastněte se velké soutěže o mnoho pěkných cen.

Aktualizace (2.2.2022): Soutěž byla ukončena. Probíhá vyhodnocování výsledků.

bydlinekVelká vánoční soutěž - pravidla hry
Vaši fotografii s vánoční tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Velká vánoční soutěž, kde je možné pro fotky hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat ZDE do 2.2.2022 12:00.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 30 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 13 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

 

Hlavní cena: Konferenční stolek FOGLAR

Výherce hlavní ceny získá dubový konferenční stolek od firmy Wuders. Designový stolek je ručně vyrobený z masivního dubového dřeva a bytelného černého kovu. 

Zakladatelé firmy Wuders jsou dvojčata Dominik a Honza Herkovi, kterým je teprve pětadvacet let. Vyrábí společně se svým starším bratrem Václavem, tatínkem a maminkou designový nábytek z českého a slovenského masivu v kombinaci s bytelným kovem. I přes to, že nyní pracují pohromadě, tatínek klukům jejich vlastní podnikání od začátku rozmlouval a nevěřil, že mají šanci na úspěch. Že jsou technicky zruční, zjistili, když jim bylo zhruba šest let. Jako malí kluci dokázali Jan s Dominikem postavit téměř vše, nač si vzpomněli – od dřevěného bunkru přes malý bicykl až po dětskou motorku. Mládí s oblibou trávili v tatínkově a dědečkově dílně, kde se zpracovával kov. Po vyučení pro změnu nastoupili ke svému strýčkovi, jehož firma vyráběla sušárny na dřevo. Po nějakém čase si uvědomili, že je práce sice baví, ale nenaplňuje, protože ji nemohou dělat podle svých představ, a tak se rozhodli dát výpověď a začít dělat nábytek podle sebe...

Wuders vyrábí především stoly a stolky pro nejrůznější využití - masivní jídelní stoly, konferenční stolky, odkládací stolky, noční stolky, televizní stolky, pracovní stoly. Dále vyrábí policové regály a také nejrůznější police a jídelní židle. 

 

 

Redakční cena: Kreslící koberec pro děti

1 výherce se může těšit na kreativní koberec, který slouží jako dětská omalovánka. Koberec je pratelný, takže dětem může dělat radost každý den. Ke koberci dostanete i šest barevných fixů. Cenu do soutěže vložil partner Mujkoberec.cz.

 

Redakční cena: 2x Balíček SANITINO

Dva výherci získají praktický brandový balíček SANITINO v hodnotě 1 500 Kč. Balíček obsahuje USB flash disk, A5 zápisník s propiskou, stylovou textilní tašku a cestovní termo láhev GROHE z nerezové oceli, díky které si můžete vzít svůj oblíbený horký nebo studený nápoj kamkoliv s sebou.

Výhry do soutěže poskytl internetový obchod www.sanitino.cz, ve kterém najdete široký sortiment koupelnového a kuchyňského vybavení.

 

 

Redakční cena: 2x Univerzální zahradní probiotika a elixír pro pokojovky WEIKI

2 výherci získají probiotika pro rostliny od značky weiki. Díky přírodním užitečným bakteriím weiki rostliny lépe zakoření, získají víc živin, budou odolnější vůči škůdcům i nemocem, lépe snesou horko, sucho i mrazy, budou zdravější, více porostou i pokvetou a dokáží se lépe bránit jakémukoli stresu. Vy sklidíte větší úrodu i sladší plody a zahrada bude celkově v lepší kondici. Krásné výsledky uvidíte už po měsíci. Přípravky jsou zcela přírodní a certifikované pro ekologické zemědělství. Více na adrese: www.weiki.bio.


 

Redakční cena: 1x bezdrátová nabíječka pro telefony Trust Qylo

Jeden z vás získá elegantní bezdrátovou nabíječku pro telefony podporující technologii dobíjení Qi. Nabíječka má protiskluzový povrch, automaticky detekuje možnou rychlost nabíjení podle telefonu, který na ni položíte a dokáže nabíjet rychlostí až 10 W. Cenu věnuje značka TRUST.


Redakční cena: 1x čistič oken SENCOR

Na úklid se sadou, která se skládá z parního čističe a čisticího mopu, se vrhne jeden výherce. Čisticí mop je vhodný k mytí oken a skleněných povrchů. Díky praktickému rozprašovači roztoku vody a čistícího prostředku přes integrovaný čistící mop usnadní a urychlí úklid. Výhodou je, že při mytí nepřijde ruka do kontaktu se špinavou vodou. Parní čistič skvěle vyčistí skla, zrcadla, dlaždice, kuchyňské desky a další hladké povrchy. Pára rozpustí každou nečistotu. Cenu věnoval SENCOR.

 

Redakční cena: 1x zastřihovač BABYLISS PARIS

Speciální zastřihovač chloupků E110E ve tvaru diamantu od značky BaBylissje ideální pomocník do vaší koupelny. Elegantní kovový design potěší každého muže. Nástavce zastřihovače jsou odnímatelné a omyvatelné, takže se dají snadno čistit. Přístroj má dva nástavce na obočí. Zastřihovač se prodává včetně praktického cestovního pouzdra.  
 

Redakční cena: 5x kniha: ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA, Ondra Slanina inspiruje Adélu Elbel

5 z vás obdrží do poštovní schránky unikátní komiksovou kuchařku Adéla ještě nevečeřela. Byla vytvořena pro inspiraci pokročilým kuchařům i na pomoc začátečníkům, pro chvíle, když vám dojdou nápady, co dneska rychle připravit k večeři. Vybírat můžete z 31 receptů oblíbeného šéfkuchaře Ondry Slaniny, které vytvořil speciálně pro komičku Adélu Elbel.

„Pokud stejně jako já nechcete děti odbýt variacemi obloženého chleba a nehodláte rezignovat na společné teplé večeře, ale nemáte doma šéfkuchaře Ondru, sáhli jste po té správné knize. Není to totiž ledajaká kuchařka. Tahle kuchařská kniha si klade vyšší cíle, stejně jako je na nás klade dnešní doba. Není nad to mít v kuchyni inteligentní pomocníky. Já je miluju. Stejně jako miluju společné večeře se svými dětmi,“ říká Adéla Elbel. 

Pro více informací ke kuchařce, produktům a další recepty navštivte https://blog.tefal.cz.

bydlinekVelká vánoční soutěž - pravidla hry
Vaši fotografii s vánoční tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce Velká vánoční soutěž, kde je možné pro fotky hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat ZDE do 2.2.2022 12:00.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 30 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 13 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

 




Partneři soutěže:


 
27.12.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444